Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Invoering

De Hong Kong Design Institute ( HKDI ) is een toonaangevende ontwerpinstelling onder de VTC Group. Het biedt onderwijs van hoge kwaliteit om kennis en professionaliteit te cultiveren en opkomende talenten te koesteren die de creatieve industrie in Hong Kong ondersteunen.

Met jarenlange ervaring in ontwerponderwijs, HKDI de sterke punten van zijn ontwerpafdelingen - Architectuur, Interieur- en Productontwerp, Communicatieontwerp, Digitale Media en Mode- en Beeldontwerp - samen om meer dan 20 ontwerpprogramma's te bieden. Zeer flexibel in articulatie en voortgezet onderwijs, HKDI biedt studenten een driejarige universitaire graad Pathway van een hoger diploma tot eenjarige bachelordiploma's aangeboden door gerenommeerde universiteiten in het VK.

HKDI hanteert een "think-and-do" -benadering door middel van zijn eigentijdse curriculum en actieve samenwerkingen met lokale en internationale academische en industriële partners. Studenten krijgen de kans om praktische ervaring op te doen en deel te nemen aan wereldwijde uitwisselingsprogramma's om hun horizon te verbreden en tegelijkertijd hun creatief denken en sociale gevoeligheid te vergroten.

Een dynamische leeromgeving

De HKDI begon het academiejaar 2010/11 op de bekroonde nieuwe campus in Tiu Keng Leng. De campus is toegewijd aan het bieden van de meest dynamische leeromgeving voor kwaliteitsvol ontwerponderwijs.

Kwaliteitsprogramma's en studentenondersteuning

Ons curriculum is ontworpen met input van marktleiders om de relevantie en het reactievermogen op ontwikkelingen in de sector te garanderen. HKDI -programma's worden van kwaliteit gegarandeerd door de Hong Kong Council for the Accreditation of Academic and Vocational Qualifications.

Onze studenten en alumni worden voorzien van advies- en ondersteuningsdiensten op het gebied van loopbaanontwikkeling. Door middel van afspraken met gerenommeerde buitenlandse universiteiten kunnen HKDI afgestudeerden met een hoger diploma lokaal aanvullende cursussen volgen en binnen een of twee jaar diploma's behalen.

Creativiteit in actie

De HKDI omvatten activiteiten om uw creatieve denk- en besluitvormingsvaardigheden, culturele gevoeligheid en mondiaal perspectief te stimuleren. De HKDI -ervaring is gebaseerd op een 'think-and-do'-benadering waarmee u uw passie voor design kunt ontwikkelen en tegelijkertijd de vaardigheden en kennis kunt bijbrengen die nodig zijn voor succes.

Een gewaardeerde keuze voor succes

Design kan je een lonende en bevredigende carrière bieden. We kijken ernaar uit u als lid van de HKDI verwelkomen.

Locaties

  • Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

Vragen