Keystone logo
Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Invoering

Bij Holistic Arts Institute is het onze missie om uitgebreide, maar betaalbare holistische gezondheidscursussen en programma's voor afstandsonderwijs te bieden aan volwassen studenten met een oprecht verlangen om de dimensie van heelheid - lichaam, geest en ziel - in henzelf te ontdekken en te verkennen.

Bij Holistic Arts Institute zijn we van mening dat studenten die het verlangen, de zelfdiscipline en de motivatie kunnen tonen om te leren door middel van onafhankelijke studie, zeker de leermogelijkheid verdienen. Of u nu achttien of achtentachtig bent, afgestudeerd aan de middelbare school of doctor, huisvrouw of arts, onze deuren staan open.

Omdat de typische student van het Holistic Arts Institute een volwassen leerling is met gezins- en professionele verantwoordelijkheden, werkt ons flexibele leerformaat binnen uw eigen schema. U kunt zich op elk moment inschrijven en in uw eigen tempo vorderingen maken voor zover de rest van uw levensplan dit toelaat. Hoewel leren bij HAI op eigen tempo is, vragen we wel dat alle cursussen en programma's binnen twee jaar na de eerste inschrijvingsdatum worden afgerond.

Locaties

  • Lincoln

    Holistic Arts Institute, Inc. 1208 Jorgenson Drive Lincoln, CA 95648 USA, , Lincoln

    Vragen