Keystone logo
Indiana University

Indiana University

Indiana University

Invoering

Sinds 1957 geeft de Indiana University School of Nursing in Bloomington vorm aan het beroep van verpleegkundige door middel van onderwijs en onderzoek. We zijn trots op onze rijke geschiedenis, maar kijken ook naar de toekomst. IU School of Nursing Bloomington blijft zich inzetten voor het voorbereiden van bekwame verpleegkundigen en voor onderzoek dat de verpleegopleiding en praktijk bevordert.

We zijn trots op onze faculteit van verpleegkundige professionals die visionaire leiders, toegewijde docenten en innovatieve onderzoekers zijn. We zijn op zoek naar getalenteerde professionals om lid te worden van de School of Nursing-faculteit op de Bloomington-campus om de volgende generatie verpleegkundigen op te leiden.

Uw gift maakt het voor ons mogelijk om toekomstige verpleegkundigenleiders op te leiden door onze studentenverpleegkundigenbeurzen, ultramoderne klinische faciliteiten en een faculteit van wereldklasse aan te bieden. Uw gift kan ook worden gebruikt om de algemene behoeften van de school te ondersteunen.

Locaties

  • Bloomington

    South Indiana Avenue,107, 47405, Bloomington

    Vragen