Keystone logo
International Medical University BSc (Hons) Chinese geneeskunde
International Medical University

BSc (Hons) Chinese geneeskunde

Kuala Lumpur, Maleisië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 113.000 / per year *

Op de campus

* RM 113.000 (ongeveer USD29.000)

Invoering

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.


Het vierjarige IMU BSc (Hons) in Chinese Geneeskunde-programma benadrukt de integratie van Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschappen. Het biedt afgestudeerden met een professioneel instapniveau voor de praktijk van acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. IMU biedt ook de optie voor overschrijving aan onze partneruniversiteiten in Australië en China. En er zijn elk jaar 2 innames - februari


Chinese geneeskunde is een holistisch medicijn dat bestaat uit gezondheidsbehoud en genezingspraktijken die afkomstig zijn uit China, maar nog steeds in de praktijk van vandaag. IMU is een van de weinige universiteiten in Maleisië die Chinese geneeskunde aanbiedt in een Engels-sprekende omgeving. Het programma wordt in het Engels afgeleverd, wordt indien nodig ondersteund door Mandarijn en wordt door Australië en China geaccepteerd voor overboeking. Beide partneruniversiteiten in Australië en China maken deel uit van het grote onderzoekscentrum voor Chinese onderzoekcentra in de Chinese geneeskunde.


Onze partneruniversiteiten

Australië

RMIT

China

Universiteit van Shanghai van traditionele Chinese geneeskunde

Shandong University of Traditional Chinese Medicine

Guangzhou University of Traditional Chinese Medicine

78968_Pharmacy.jpg


Aanvang

Februari en september


Collegegeld

RM 113.000 (ongeveer USD 29.000)

Over de school

Vragen