Keystone logo
Istanbul Bilim University

Istanbul Bilim University

Istanbul Bilim University

Invoering

TC Demiroglu Bilim University werd opgericht door de Turkse Cardiologiestichting, met de wet die op 28 maart 2006 werd gepubliceerd in het staatsblad van de Republiek Turkije, uitgave nr. 26122 (Wet nr. 5475 Aanvaardingsdatum: 22.03.2006).

Ons doel is om elke gelegenheid te gebruiken om de jeugd op te leiden tot eerlijke en moderne individuen, die openstaan voor verbetering, door positieve wetenschap, menselijke liefde en gemeenschap. Onze doelstellingen zijn om afgestudeerden te produceren die zelfverzekerd en tolerant zijn en de vaardigheden, kennis, ervaring en capaciteiten hebben om effectief te werken als lid van het gezondheidsteam, zowel in nationale als internationale arena.

Onze missie is om een financiële en morele bijdrage te leveren aan het onderwijssysteem dat nodig is om een GEZONDHEIDSKRACHT te genereren die alle gezondheidsproblemen en realiteiten in onze tijd begrijpt met een verbeterd milieubewustzijn. Laten we niet vergeten dat GEZONDHEID de kostbaarste schat van elk mens is.

Locaties

  • Istanbul

    Esentepe, Büyükdere Cd. No:120 34394, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey, , Istanbul

    Vragen