Keystone logo
Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Invoering

In de hele geschiedenis van de moderne samenleving werd het concept van de universiteit gezien als de bakermat van kennis, een plaats van wijsheid en een werkplaats van de mensheid. Alleen de toepassing van ware wijsheid op de verworven kennis en beslissingspatronen kan echter het geluk en de toekomst van mensen veiligstellen. Daarom is het doel van Istanbul Medipol University -medewerkers om "het pad te effenen" voor het vergaren van wijsheid voor al haar leerlingen.

Om dit te bereiken heeft IMU een innovatief leer- en onderwijsmodel aangepast en een echte "kennismaatschappij" van succesvolle academici gecreëerd. Elk lid van onze faculteit zet zich in om hun studenten op te leiden volgens de omstandigheden in de echte wereld en om hen te helpen de informatie en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben voor een mooie carrière voor een betere toekomst. Informatietechnologieën worden veel gebruikt in het onderwijsproces. De gefaciliteerde toegang van studenten tot de multimediabibliotheken, evenals hun opleiding in multiplex- en computerlokalen met ultramoderne apparatuur, verhogen de kwaliteit van onderwijs en onderzoek.

Een van de belangrijkste taken van de universiteit is het vergroten van de mobiliteit van studenten bij het ontwikkelen van het 'geïntegreerde' onderwijsmodel. Door e-learningprogramma's op te zetten en onderwijs zonder belemmeringen voor iedereen aan te bieden, zal IMU ook een aanzienlijke invloed hebben op de ontwikkeling van de regio. Deze aanpak is essentieel voor een universiteit die studenten van over de hele wereld verwelkomt en diversiteit respecteert.

Terwijl we onze studenten voorbereiden op een leven van leiderschap en dienstbaarheid, weten we dat zij de nabije en verre toekomst zullen bepalen.

Rector

Missie

Met de opleiding die het geeft en het verschil dat het maakt, past Istanbul Medipol University het principe toe om individuen te genereren die permanent hoge kwalificaties hebben verworven, die zich richten op de productie van wetenschap en technologie en die kunnen reageren op de steeds veranderende eisen van de samenleving en het maakt het tot een verantwoordelijkheid om zowel bij te dragen aan de wetenschappelijke kennis als aan het welzijn van de samenleving.

Visie

Een toonaangevende universiteit zijn die richting geeft aan wetenschap en samenleving met een sterke organisatiecultuur, ondernemersgeest en een stabiele dynamiek.

Campusfuncties

Medipol Mega-ziekenhuizencomplex

Het Medipol Mega Hospitals Complex, de grootste particuliere medische investering in Turkije, is niet alleen een academisch ziekenhuis, maar ook een medisch complex dat uit vier afzonderlijke takken bestaat.

Het onderscheidt zich ook als het ziekenhuis met het grootste aantal vestigingen in Turkije, waaronder algemeen opleidingsziekenhuis, oncologie, cardiothoracale chirurgie en tandheelkundig ziekenhuis. Niet alleen de studenten van de afdelingen Geneeskunde, Tandheelkunde, Fysiotherapie en Revalidatie, Kinderdagverblijf, Gezondheidszorgbeheer in de bacheloropleidingen, maar ook die van de Vocational School of Health Service, die verschillende expertisegebieden bezit, krijgen hun opleiding in dit ziekenhuis. Bovendien wordt de opleiding Specialiteit Geneeskunde gegeven in de zeer goed uitgeruste klinieken van ons ziekenhuis.

Haliç-campus

De Haliç (Gouden Hoorn) Campus bevindt zich op het schiereiland in de buurt van Haliç, dat een van de oudste delen van Istanbul is en waar de Unkapanı-brug het land ontmoet. Op de campus is het College of Health Sciences en Vocational Schools. De campus heeft ook verschillende faciliteiten.

Kavacik Campus

Aan beide zijden van de TEM (Trans-Europese snelweg), die Azië en Europa overbrugt, liggen de Noord- en Zuid-campussen van Kavacık.

Noord-Campus

Op de Noordcampus bevinden zich het Administratief Rectoraatgebouw, de Talenschool en Vakscholen. De campus omvat ook een aantal faciliteiten, waaronder een sportcentrum, restaurants, slaapzalen, bibliotheek, studiezalen, eetzalen, laboratoria, parkeerterreinen, Medisch Centrum, Counseling Service en REMER Research Center.

Zuid-Campus

De South Campus omvat School of Medicine, International School of Medicine, School of Dentistry, School of Pharmacy, Medipol Business School, School of Engineering and Natural Sciences, School of Law, School of Education, School of Communication, School of Fine Arts, Design en Architectuur, School of Health Sciences, School of Humanities and Social Sciences, College of Health Sciences, Vocational Schools, Graduate School of Forensic Sciences, Graduate School of Engineering and Natural Sciences, Graduate School of Health Sciences en Graduate School of Social Sciences. Bovendien omvat de campus een aantal faciliteiten, waaronder conferentiezalen, culturele kunststructuren, een bibliotheek, eetzalen, een winkelcentrum, een kapper, koffiebars, slaapzalen, restaurants, onderzoekscentra en laboratoria, enzovoort.

  toelatingen

  Hoe kan ik me aanmelden bij uw universiteit?

  Toelatingseisen:

  • Een ingevuld aanvraagformulier.
  • Notariële vertaling van High School Graduation Certificate van de Turkse ambassade of consulaat in het thuisland van de kandidaat.
  • Notariële vertaling van het transcriptcertificaat van de Turkse ambassade of het consulaat in het thuisland van de kandidaat.
  • Origineel exemplaar van het testresultaatrapport goedgekeurd door de Turkse ambassade of het consulaat in het thuisland van de kandidaat. Voorbeeld: SAT DI: 7226.
  • High School Graduation Equivalency Certificate, waaruit blijkt dat het certificaat gelijkwaardig is aan middelbare schooldiploma's die in Turkije zijn afgegeven door de Turkse ambassade of het consulaat in de thuisregio van de kandidaat.
  • Een kopie van de pagina met persoonlijke gegevens van het paspoort dat is goedgekeurd door de Turkse ambassade of het consulaat in het thuisland van de kandidaat.
  • Een studentenvisum verkregen van de Turkse ambassade.
  • Kandidaten die zich aanmelden bij de faculteit Geneeskunde en Tandheelkunde moeten hun Engelse taalvaardigheid bewijzen. Bijvoorbeeld TOEFL DI: 3619.
  • Certificaat Turks Vakbekwaamheid van het IMU Turks Vaardigheidsexamen of TOMER.
  • Kaart voor onbepaalde tijd in te dienen bij IMU studentenzaken binnen een maand na inschrijving.
  • Vier pasfoto's.
  • Een bankafschrift waaruit blijkt dat het collegegeld (geheel of gedeeltelijk) is betaald.
  • Een document waaruit blijkt dat de aanvrager tijdens het onderwijs financieel is gesponsord.
  • Informatieformulier studenten (in te vullen bij inschrijving).

  Visum vereisten

  Hoe vraag ik de verblijfsvergunning aan?

  U kunt het aanvraagformulier online invullen en vervolgens moet u uw papieren persoonlijk afleveren. Ga voor meer informatie naar href="https://e-ikamet.goc.gov.tr/

  Beurzen en financiering

  We hebben beurzen tot 50%. Tijdens de registratieperiode kunt u gedetailleerde informatie verkrijgen.

  Ranglijsten

  Istanbul Medipol University op World University Rankings

  Istanbul Medipol University manifesteert zijn kwaliteitsonderwijs en onderzoek met zijn succesvolle plaats in de ranglijsten van 's werelds meest gerespecteerde ranglijsten voor hoger onderwijs.

  Medipol, dat zijn kwaliteit heeft versterkt door zijn accreditatieprocessen in 2019 te doorlopen, is gerangschikt in vele universitaire ranglijsten zoals Times Higher Education (THE), University Ranking by Academic Performance (URAP), Scimago, Round University Ranking (RUR), Webometrics en U-Multirank.

  THE World's Young University Rankings: Times Higher Education is een in Londen gevestigd ratingbureau dat universiteiten rangschikt op basis van bepaalde belangrijke prestatie-indicatoren zoals onderzoeksimpact, citaties, internationale indruk en onderwijsomgeving. Istanbul Medipol University gerangschikt in de 1001+ reeks op THE World University Ranking, waar meer dan 25.000 universiteiten werden geëvalueerd. Medipol stond ook op 401+ op THE World's Young University Rankings, 401+ op THE Asia University Ranking, 501+ op THE Emerging Economies University Ranking en 601+ op THE Ranking by Subject: Clinical, Pre-Clinical, and Health.

  DE Wereldranglijst van universiteiten

  DE Rangschikking op onderwerp: klinisch, preklinisch en gezondheid

  DE Emerging Economies University Ranking

  DE Aziatische universiteitsranglijst

  DE Impact Rating World University Ranking

  URAP (University Ranking by Academic Performance) University Ranking: Medipol rangschikte 65 van de 166 universiteiten en 12 van de 57 particuliere universiteiten van Turkije in de ranglijst van 2019-2020. In de World University Ranking van URAP stond Medipol op plaats 2104 van de 2500 universiteiten.

  RUR (Round University Ranking): Medipol rangschikte 768 van 829 universiteiten, die werden geselecteerd uit 1100 universiteiten gemeten volgens bepaalde criteria.

  Scimago University Ranking: Medipol plaatste 734 van de 3471 universiteiten (wereld) en 20 van de 112 universiteiten (Turkije) in de ranglijst van 2020.

  Webometrics University Ranking: Medipol gerangschikt 2570 (wereld) en 65 (Turkije) door Webometrics, die 28 duizend universiteiten van over de hele wereld in de wereld en landengroepen rangschikt.

  U-Multirank: U-Multirank wordt sinds 2017 verstrekt aan instellingen en sommige opleidingen. We hebben de mogelijkheid om onze universiteit te vergelijken met de andere universiteiten in de wereld, binnen het kader van instellingen en bepaalde programma's.

  Locaties

  • Istanbul

   Haliç Campus Cibali, Atatürk Blv. 25, Fatih/İstanbul, Turkey, 34083, Istanbul

   • Istanbul

    Kavacık Campus Kavacık, Beykoz/İstanbul, Turkey, 34810, Istanbul

    • Istanbul

     Medipol Mega Hospitals Complex Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul, Turkey, 34214, Istanbul

     Vragen