Keystone logo
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Invoering

Istituto Stomatologico Toscano, de beste plek om te leren

Het Istituto Stomatologico Toscano , een Stichting voor Klinische, Onderzoeks- en Gevorderde Opleiding in de Tandheelkunde, is gericht op tandartsen en mondhygiënisten, tandartspraktijkassistenten en paramedici, om professionals op te leiden in preventie en behandeling op tandheelkundig gebied.

Een leven lang leren, voor iedereen die in de gezondheidssector werkt, is essentieel om gelijke tred te houden met de technologische vooruitgang en de ontwikkeling van effectievere en minder invasieve behandelingen. Dit is precies de primaire missie van het Istituto Stomatologico Toscano, wiens professionals doorgeven aan studenten en professionals die hun vaardigheden willen blijven ontwikkelen.

Ervaring en hoog niveau van docenten Wetenschappelijke relevantie

Speciale educatieve voorzieningen Strategische locatie

Het Istituto Stomatologico Toscano van Lido di Camaiore, in de provincie Lucca, houdt zich bezig met de opleiding en ontwikkeling van permanente educatieprogramma's voor tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten.

De school voor hoger onderwijs is bedoeld voor zowel studenten die een driejarige opleiding hebben behaald als voor degenen die een specialistische of old-school masterdiploma hebben behaald, maar ook voor professionals die weer in het spel willen stappen, hun vaardigheden willen verdiepen en hun vaardigheden willen vergroten. de kwaliteit van de diensten die zij hun patiënten bieden.

Informatie over de startcursussen, toelatingsprocedures en inschrijfkosten kun je opvragen door een bericht te sturen. Een van onze medewerkers neemt contact met u op en geeft u alle informatie die u nodig heeft.

20Jaren van vorming

150Cursussen voorzien

3000Deelnemers

Partner van het Instituut

Sinds de oprichting is en wordt de educatieve activiteit van het Instituut georganiseerd in samenwerking met een aantal Italiaanse en buitenlandse universiteiten en vandaag is het gebaseerd op een veel voorkomende samenwerking met de Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences in Rome (UniCamillus).

UniCamillus is een nieuwe universiteit die zich uitsluitend bezighoudt met medische en gezondheidswetenschappen. De roeping is internationaal en is gericht op Italiaanse, Europese en niet-EU-studenten die naar de medische professie en geneeskunde kijken met een wereldwijde betekenis.

Het didactische aanbod is zeer breed en omvat praktische patiëntentrainingen, vervolgopleidingen, specialisatiecursussen en I- en II-masters van een of meer studiejaren.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST-activiteiten

Het Istituto Stomatologico Toscano vertegenwoordigt in feite een postdoctorale tandheelkundige school en organiseert universitaire mastercursussen van niveau I en II, specialisatiecursussen, praktische patiëntentrainingen en cursussen voor gevorderden.

Alle professionals hebben een lange en gekwalificeerde ervaring in het organiseren en houden van universitaire cursussen die een hoge kwaliteit van het onderwijs garanderen.

Onderwerpen behandeld in de cursussen van IST

Het didactische programma van de voortgezette opleidingen tandheelkunde treft alle tandheelkundige disciplines, met deelname van hooggekwalificeerde docenten, zowel Italiaans als internationaal.

Alle interessante onderwerpen van de moderne tandheelkunde komen aan bod, waaronder implantologie, kaakchirurgie, parodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde, juridische tandheelkunde, conservatief, laser in implantologie, mondhygiëne, speciale patiëntenbehandeling, computerondersteunde implantologie, computerondersteunde implantologie , regeneratieve en reconstructieve kaakchirurgie en onderzoeksmethodologie.

Voortgezet onderwijs voor tandartsen

Iedereen die in de gezondheidssector werkt, moet bijscholing volgen voor permanente bijscholing. Deze studies bieden professionals de mogelijkheid om voortdurend hun kennis te vernieuwen, de nieuwste innovaties in technologie te ontdekken en betere service te bieden aan al hun patiënten.

Op het gebied van tandheelkunde biedt IST al meer dan tien jaar de vaardigheden en ervaring van onze hooggekwalificeerde onderwijsprofessionals. Neem contact op met IST via het contactformulier om meer informatie aan te vragen.

doctor, medical, medicine

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences in Rome (UniCamillus)

Een universiteit die uitsluitend is gewijd aan gezondheids- en medische wetenschappen

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - een universiteit die zich uitsluitend bezighoudt met gezondheids- en medische wetenschappen. UniCamillus ontving op 20 juni 2017 de goedkeuring van het Universitair Reglement en de Onderwijsverordeningen door CUN (Italian National University Council) en de accreditatie van ANVUR (Italian National Agency of Evaluation for University and Research) op 5 september 2017.

Op 28 november 2017 ondertekende het Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek het Decreet dat de Universiteit oprichtte, later geregistreerd bij de Rekenkamer en gepubliceerd in het Italiaanse staatsblad nr. 3 van 4 januari 2018.

Missie

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) verwelkomt studenten van over de hele wereld en leidt hen op tot veelzijdige artsen of gezondheidswerkers en richt zich ook op ziekten van kansarme landen.

Om deze reden richt de universiteit zich in het bijzonder tot EU- en niet-EU-studenten die een humanitaire, wetenschappelijke en professionele interesse tonen in de gezondheidsproblemen die met name de ontwikkelingslanden treffen. Afgestudeerden van UniCamillus zullen altijd rekening houden met de humanitaire waarden die tijdens de studies zijn verworven, met name de waardigheid van de patiënt, die wordt beschouwd als een mens met zijn eigen gevoeligheid. De universiteit is seculier en verwelkomt studenten van alle religies.

De missie van de universiteit is geïnspireerd door Camillus De Lellis: aan het einde van de 16e eeuw heeft hij substantieel bijgedragen aan het definiëren van criteria en de organisatie van een efficiënt gezondheidszorgsysteem, door het opstellen en implementeren van de eerste moderne procedure voor ziekenhuiszorg, waarbij de basis werd gelegd principes van respect en waardigheid van de patiënt.

Educatieve doelstellingen

Het educatieve programma is bedoeld om artsen en gezondheidswerkers op te leiden die in staat zijn om op wereldniveau te opereren om in de gezondheidsbehoeften van ook kansarme landen te voorzien. In lijn met de UniCamillus humanitaire missie, wordt tijdens het studietraject de nadruk gelegd op de onderlinge relaties tussen de inhoud van de basiswetenschappen en klinische wetenschappen, met bijzondere aandacht voor de interdisciplinariteit van de geneeskunde.

In overeenstemming met de internationale dimensie van de universiteit worden veel opleidingen in het Engels gegeven. Educatieve hulpmiddelen en ondersteuningsprogramma's zijn beschikbaar om studenten te helpen hun Engelse kennis tijdens de cursussen te verbeteren totdat ze het niveau bereiken dat nodig is om hun kwalificaties in de meeste landen van de wereld zonder enige taalbarrière te gebruiken.

Locaties

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italië

    Vragen