Keystone logo
James Lind Institute - Switzerland Master in de volksgezondheid (MPH)
James Lind Institute - Switzerland

Master in de volksgezondheid (MPH)

Geneva, Zwitserland

18 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.900 / per semester *

Afstand leren

* collegegeld en afbetalingsplannen beschikbaar voor aanvragers uit lage-inkomenslanden

Invoering

Het gebied van volksgezondheid is van groot belang omdat het zich richt op gezondheid op populatie- / gemeenschapsniveau. Er is wereldwijd veel vraag naar mensen die zijn opgeleid in de volksgezondheid en een hogere graad op dit gebied hebben. Beroepsbeoefenaren in de volksgezondheid helpen het uitbreken van ziekten te voorkomen, ontwikkelen een actieplan in geval van uitbraken en werken op nationaal en internationaal niveau aan beleidsvorming en uitvoering. Over het algemeen maken volksgezondheidswerkers deel uit van grote zorgorganisaties, zowel voor als zonder winstoogmerk, en van openbare of particuliere. De MPH aangeboden door James Lind Institute, Zwitserland is geconceptualiseerd en ontworpen door experts die ervoor hebben gezorgd dat we onze studenten toegepaste grondbeginselen van de volksgezondheid bijbrengen die ons programma onderscheiden van de meer academische MPH-programma's. Ons MPH-programma legt de nadruk op praktische aspecten van het oplossen van uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid. We richten ons op het opbouwen van vaardigheden van onze studenten, zodat u die vaardigheden onmiddellijk kunt toepassen.

Het Master of Public Health (MPH) -programma is ontworpen met een zeer uitgebreid curriculum om ervoor te zorgen dat je sterke kennis en vaardigheden ontwikkelt in de praktijk van Public Health met een speciale focus op tropische geneeskunde.

Het is een intensief programma en omvat 90 ECTS-studiepunten die binnen een periode van 18 maanden moeten worden afgerond.

De details van de cursussen die u gaat volgen, staan vermeld op onze website hier: Programmacurriculum

Je studeert door het voltooien van cursussen in je eigen tempo via audiovisuele inhoud, interactieve documenten, video's, podcasts en andere multimedia-inhoud, indien van toepassing. Andere interacties zijn onder meer online live lessen, discussies met medestudenten, docenten en mentoren via studieportaal, e-mail, etc.

Bekijk hieronder een gedetailleerde video over onze online leermethodologie:

cursussen:

Elke cursus wordt gevolgd door een examen en opdracht. U moet het examen halen om door te gaan naar de volgende cursus. Onze faculteit kan u ook beoordelen op basis van uw betrokkenheid bij debatten, discussies en onderzoek.

Project- en projectrapporten:

 • Na kerncursussen MPH: Projectrapport 1 (10.000 woorden)

Projecten worden uitgevoerd onder begeleiding van je faculteit en mentor. Dit kan een individueel project zijn of een teamproject.

De Master of Public Health (MPH) is een Zwitsers diploma uitgereikt door het James Lind Institute, Zwitserland. James Lind Institute is een erkende postsecundaire instelling voor hoger onderwijs met de bevoegdheid om privédiploma's toe te kennen in Zwitserland. Het instituut is geregistreerd in het kanton Genève, Zwitserland onder de UID CHE-255.747.977. James Lind Institute heeft verschillende accreditaties, certificeringen en internationale lidmaatschappen.

Dit programma is ook beschikbaar als Dual Degree-optie. Hiermee kun je 2 masterdiploma's behalen met minimale extra kosten en moeite. In het duale programma voltooit u 48 ECTS-credits door online te leren aan de International Telematic University UNINETTUNO, Rome, Italië (Università Telematica Internazionale UniNettuno 'UTIU'). Na voltooiing ontvang je een Master of Science in Public Health Management-graad van de universiteit.

Daarom heb je na voltooiing van je duale opleiding de volgende graden behaald:

 • Master of Public Health Management (MPH) (van James Lind Institute, Zwitserland); &
 • M.Sc in Public Health Management (van International Telematic University UNINETTUNO, Rome, Italië)

Er geldt een extra vergoeding voor de optie dual degree, vermeld op onze website.

 • Meestal is een bachelordiploma of een gelijkwaardige erkende academische titel vereist om te solliciteren. Als u er geen heeft, neem dan contact met ons op om uw zaak te bespreken. Een volledige lijst met deelnamecriteria is hier op onze website beschikbaar.
 • Engelse vaardigheidstestscores (TOEFL, IELTS, PTE of gelijkwaardig) die in de afgelopen 2 jaar zijn afgelegd, kunnen vereist zijn. U kunt worden vrijgesteld als u een Engelse moedertaalspreker bent als u uw opleiding / eerdere graad in de Engelse taal hebt afgerond, of als u ten minste twee jaar hebt gewerkt in een omgeving waar Engels de voertaal is.

Onze applicatie is heel eenvoudig:

Stap 1: Vul het aanmeldingsformulier in

Stap 2: Zorg ervoor dat alle gevraagde documenten worden ingediend

Stap 3: Betaal de vergoeding als de aanvraag is goedgekeurd

NU TOEPASSEN

 • Kopie van hoogste kwalificatie (bijv. Diploma)
 • Kopie van transcripties / markeringsbladen
 • Bewijs van identiteit / burgerschap, bijv. Kopie paspoort of nationale identiteitskaart
 • Gescande pasfoto
 • Testresultaten in het Engels (indien van toepassing)

uitkomsten

Het MPH-programma van het James Lind Institute, Zwitserland, is een uitstekend programma voor studenten en professionals om verschillende rollen op zich te nemen in de volksgezondheid en aanverwante gezondheidssectoren.

Dit programma is ontwikkeld om studenten te helpen sterke kennis en vaardigheden te ontwikkelen om mogelijkheden binnen de volksgezondheidsruimte te verkennen, inclusief die op gespecialiseerde gebieden zoals de gezondheid van moeder en kind, milieugezondheid, voeding, gezondheid op het werk en vele andere.

Dit programma is ook ontworpen om onze studenten aantrekkelijk te maken voor internationale instanties, gezondheidsorganisaties in de gemeenschap, overheidsorganisaties en niet-gouvernementele organisaties die zich bezighouden met gezondheidszorg, promotie, management en administratie.

Waarom de Master of Public Health Management (MPH) van het James Lind Institute?

In een recent onderzoek naar de open posities in de volksgezondheid in het Journal of Global Health en vele andere van dergelijke onderzoeken werd duidelijk dat een masterdiploma buitengewoon nuttig is om de kansen op succes bij het veiligstellen van een carrière in de volksgezondheid te maximaliseren.

 • 67% van de functies was in niet-gouvernementele organisaties (NGO's)
 • 14% van de functies betrof klinische disciplines, voornamelijk geneeskunde.
 • 50% van de vacatures omvatte het verzoek aan sollicitanten om over het soort kennis en vaardigheden te beschikken dat normaal gesproken wordt verworven op scholen voor volksgezondheid, die cursussen aanbieden die relevant zijn voor de wereldwijde gezondheid.
 • 51% van de vermelde kansen vereiste ten minste een masterdiploma of doctoraat.

Netwerken, observaties, stages en projecten

Onze studenten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de netwerken van onze faculteitsleden binnen wereldwijde en nationale organisaties, individuen en verschillende andere belangrijke belanghebbenden. We zorgen er ook voor dat studenten de beste kans krijgen om stages en waarnemingen bij internationale organisaties veilig te stellen. Studenten worden ook ondersteund om hun projecten te ontwikkelen en uit te voeren onder het mentorschap van een lokale of internationale deskundige op het gebied van volksgezondheid.

Werkvooruitzicht

Uitstekend.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van deze MPH-graad hebben vaardigheden opgedaan voor een breed scala aan carrièremogelijkheden, zowel in de publieke als in de particuliere sector. Afgestudeerden kunnen de graad gebruiken om een carrière in onderzoek te verkennen, met een aantal mogelijkheden die beschikbaar zijn in academische en niet-academische omgevingen. Naast het werken in een ziekenhuisopstelling, kunnen mensen met een diploma in volksgezondheid en gezondheidseconomie, etc. werken aan universiteiten, ziektekostenverzekeringen.

Wanneer je kiest voor onze Master of Science in Public Health Management (MPH), kun je:

 • Vestig geloofwaardigheid
 • Leer in je eigen tempo
 • Blijf actueel en relevant

Bezoek onze website hier voor meer informatie over dit en onze andere programma's: Website

Klik hier om je aan te melden: NU AANMELDEN

leerplan

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen