
BSc in
BS in Diëtetiek James Madison University

Invoering
Het programma bereidt afgestudeerden voor om samen en interprofessioneel te werken.
In het James Madison University Didactisch programma voor diëtetiek (DPD) gebruiken leerlingen creativiteit bij het leren van klaservaringen, casestudy's, computertoepassingen en projecten voor probleemoplossing en besluitvorming. Studenten doen in hun laatste jaar onderzoekservaring op. Studenten doen ook levensechte ervaringen op door een ziekenhuispraktijk te volgen waarin alle aspecten van de diëtetiek worden behandeld.
Als hoofdvak diëtetiek zullen studenten de cursusvereisten voltooien om een generalist in diëtetiek te worden en zullen ze worden blootgesteld aan alle facetten van dit dynamische beroep. Na de voltooiing van het programma in diëtetiek, moeten studenten plannen om te voldoen aan de ervaringsvereisten voor de status van geregistreerde diëtist door een diëtetiekstage (DI) te voltooien. Het Didactisch Programma Diëtetiek (DPD) bij JMU is geaccrediteerd door de Accreditatieraad voor Onderwijs in Voeding en Diëtetiek van de Academie voor Voeding en Diëtetiek.
Studenten zullen een breed scala aan onderwerpen bestuderen, waaronder voedsel- en voedingswetenschap, scheikunde, fysiologie, anatomie en microbiologie, die hen zullen voorbereiden op het voldoen aan de vereisten om geregistreerde diëtisten te worden. Geregistreerde diëtisten werken in een breed scala van werksituaties, waaronder de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de industrie, de gemeenschap / volksgezondheid, onderwijs, onderzoek, overheidsinstanties en particuliere praktijken.