Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Invoering

De Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (BSPH), de nummer één school voor volksgezondheid ter wereld, zet zich in voor de verbetering van de gezondheid van alle mensen en de opleiding van een diverse wereldwijde gemeenschap van onderzoekswetenschappers, volksgezondheidsprofessionals, en anderen in posities om de volksgezondheid te bevorderen.

Onze studenten, docenten en onderzoekers redden elke dag levens. Bij BSPH leer je samen met leiders die epische bijdragen leveren aan de gezondheid van het publiek - lokaal, nationaal en wereldwijd.

Onder leiding van gerenommeerde experts die actief in het veld werken, bieden we persoonlijke en online masteropleidingen, doctoraten en certificaatprogramma's die zijn ontworpen voor werkende professionals.

Met meer dan 80 centra en instituten bij de BSPH zijn er talloze mogelijkheden voor studenten om uit het klaslokaal en in de gemeenschap te stappen om oplossingen voor de volksgezondheid in actie te brengen.

De Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health is de plek waar je kennis opdoet van de echte wereld en je passie voor het verbeteren van de gezondheid in alle levensfasen voedt, waarbij je ervoor zorgt dat de omstandigheden niet het lot van je gezondheid bepalen.

Doe met ons mee om de gezondheid te beschermen en levens te redden - miljoenen tegelijk. Vraag vandaag nog informatie aan over onze diploma's.

Getuigenissen van studenten

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • USA Online

  USA Online, Verenigde Staten

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Vragen