Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health MSPH in gezondheidsbeleid en -beheer (gezondheidsbeleid)
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

MSPH in gezondheidsbeleid en -beheer (gezondheidsbeleid)

Baltimore, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 59.184 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Beurzen zijn beschikbaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het MSPH-programma in gezondheidsbeleid combineert academische cursussen in gezondheidsbeleid bij een instelling van wereldklasse met negen maanden professionele werkervaring op het gebied van gezondheidsbeleid.

De nabijheid van Johns Hopkins tot de hoofdstad van onze natie en de betrokkenheid van onze faculteit in Washington maken het programma ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan in gezondheidsbeleid.

Er is behoefte aan goed opgeleide gezondheidsbeleidsprofessionals die oplossingen zoeken voor problemen die van invloed zijn op de menselijke gezondheid en het welzijn. Het MSPH-programma in Health Policy bereidt studenten voor op het aanpakken van de complexe uitdagingen die inherent zijn aan de Amerikaanse volksgezondheids- en gezondheidszorgstelsels.

Studenten zoeken antwoorden op cruciale vragen over het gezondheidsbeleid, zoals: Hoe gaan we om met het feit dat zoveel Amerikanen geen toegang hebben tot gezondheidszorg? Hoe voeren we beleid uit dat de gerafelde volksgezondheidsinfrastructuur van het land ondersteunt? Wat zijn de beste beleidsoplossingen om de epidemieën van wapengeweld en opioïdenverslaving en overdosis in de VS aan te pakken? Wat kunnen professionals op het gebied van volksgezondheidsbeleid doen om de ontwikkeling van gezondere omgevingen in de gemeenschappen van onze natie te bevorderen?

Door de ontwikkeling van analyse-, schrijf-, onderzoeks- en pleitbezorgingsvaardigheden, gaan MSPH in afgestudeerden op het gebied van gezondheidsbeleid invloed uitoefenen op het beleid, de voorschriften en wetten die de gezondheid van bevolkingsgroepen in de VS regelen

De MSPH in Health Policy is een professioneel georiënteerde opleiding die is ontworpen voor personen die gespecialiseerde academische training zoeken om hun loopbaan als gezondheidsbeleidsanalisten op te zetten of uit te breiden. Het programma vereist een jaar voltijdse residentiële academische cursussen, gevolgd door een veldplaatsing van negen maanden van voltijds, betaald werk in een professionele gezondheidsbeleidsomgeving.

Programma resultaat

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master of Public Health (MPH) - Gezondheidseconomie en -beleid
    • Geneva, Zwitserland
  • Gezondheidseconomie en gezondheidsbeleid MSc Online
    • Online
  • Gezondheidsbeheer en beleidsverklaring
    • Lisle, Verenigde Staten