
Master in
MSPH in internationale gezondheid (menselijke voeding) Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Invoering
Het MSPH-programma in Human Nutrition is ontworpen om professionals op te leiden om zich te concentreren op het begrijpen en oplossen van volksgezondheidsproblemen op het gebied van voedsel en voeding in een divers maatschappelijk landschap. Het MSPH-programma bereidt studenten voor op professionele, technische en managementfuncties in voedingsprogramma's voor de volksgezondheid of bij de overheid, internationale of niet-gouvernementele instanties, universiteiten, ziekenhuizen en de particuliere sector. Het MSPH-programma bereidt studenten met een basis van kennis en vaardigheden ook voor op het uitvoeren van een vervolgonderzoek en onderzoek op het gebied van menselijke voeding of een opleiding in de geneeskunde.
De MSPH in Human Nutrition, gevestigd in het Department of International Health, is gericht op zowel binnenlandse als internationale kwesties met een focus op kansarme bevolkingsgroepen. Door de practicumvereiste krijgen studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen met het werken met wereldwijde of binnenlandse volksgezondheidsorganisaties.
Tijdlijn voor studenten
Academische termen 1 - 4
- Studenten concentreren zich op cursuswerk in het kerngebied van volksgezondheidsvoeding. Ze kiezen keuzevakken in overeenstemming met hun beoogde carrièrepad in volksgezondheidsvoeding.
- Practicum voorstel
Academische termen 5 - 6
- Studenten voltooien een practicum dat is ontworpen om praktische ervaring op te doen in hun beoogde gebied. Het practicum biedt studenten de mogelijkheid om de tijdens het eerste jaar opgedane kennis toe te passen, veld-, laboratorium- of klinische vaardigheden met betrekking tot voedingsonderzoek of -programma's te ontwikkelen volgens individueel ontworpen leerdoelen, en om als onderdeel van een team in een toegepaste onderzoeks- of praktijkproject. Studenten worden in verschillende professionele omgevingen geplaatst, waaronder: overheid, niet-gouvernementele organisaties (NGO's), universitaire projecten en multilaterale, particuliere en / of winstgevende sectoren. Er zijn praktijklocaties in de VS en de meeste regio's van de wereld.
- Practicum-update aan het einde van elk semester
- De MSPH culminerende ervaring is een schriftelijk sluitstuk dat een zinvolle bijdrage levert met betrekking tot de gezondheid en voeding van achtergestelde bevolkingsgroepen.
practicum
Naast het voltooien van de vereiste cursussen, moeten studenten praktische ervaring opdoen in de toepassing van de principes en methoden die via een practicum zijn geleerd. Er zijn praktijklocaties in de VS en de meeste regio's van de wereld. De afdeling heeft veel veldsites over de hele wereld waar studenten vaak worden geplaatst. De faculteit en het personeel helpen studenten ook om kansen te vinden bij andere wereldwijde gezondheidsorganisaties.

Carrièremogelijkheden
Studenten in het programma zijn van plan een loopbaan na te streven in het beheer van voedings- en gezondheidsprogramma's, of in de technische inhoud van programma's voor gezondheidsbevordering en ziektepreventie, of gaan door naar een doctoraat in voeding (Ph.D.), geneeskunde (MD) of gerelateerde velden.
Waar onze recente alumni werken:
- Bill en Melinda Gates Foundation
- CDC
- Voedsel- en geneesmiddelenadministratie (FDA)
- GBMC Bariatrische Polikliniek
- Harvard universiteit
- International Mercy Corps
- Voeding bij de Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN)
- UNICEF
- Uitbreidingsprogramma van de Universiteit van Maryland, Voedingseducatie over voedingssupplementen
- USDA Voedsel- en voedingsinformatiecentrum
- De Wereldbank
- Virginia Heart Comprehensive Weight Management Institute
Aanmeldingsinformatie
Alle aanvragen moeten via SOPHAS worden ingediend.
Over het algemeen moeten aanvragers van een diploma het volgende indienen:
- Online app
- Officiële transcripties van ELKE instelling op universitair niveau die u hebt bijgewoond (academische records van instellingen buiten de VS moeten een beoordeling van de inloggegevens ondergaan).
- Gestandaardiseerde testscore (bekijk het beleid voor Covid-19-pandemie)
- Engelse vaardigheidstestscore (TOEFL of IELTS), indien van toepassing
- Drie aanbevelingsbrieven
- CV of curriculum vitae
- Verklaring van doel en doelstellingen
Internationale aanvragers zijn welkom en dienen aanvullende instructies te lezen voor aanvragen van buiten de VS
Toelatingsvoorwaarden
Succesvolle aanvragers beschikken over een sterk academisch record met sterke kwantitatieve, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, die worden weerspiegeld in transcripties en gestandaardiseerde testscores (GRE of MCAT). Voor het toepassingsseizoen van 20-21 worden GRE-scores sterk aanbevolen, maar niet vereist.
- Diploma op baccalaureaatniveau in een gerelateerd vakgebied
- Het Graduate Record Examination (GRE). Voor het academiejaar 2021/2022 worden GRE-scores sterk aanbevolen, maar niet vereist.
- Persoonlijke verklaring van professionele en/of onderzoeksdoelen
- Officiële transcripties van alle instellingen waren aanwezig
- TOEFL of IELTS voor niet-moedertaalsprekers van het Engels. Minimale scores:
- TOEFL: 100 iBT; 600 PBT (op papier gebaseerde test)
- IELTS: 7
- Drie aanbevelingsbrieven
Geregistreerde diëtistenprogramma
De MSPH in Human Nutrition, geregistreerde diëtist, vereist dat alle studenten een niet-gegradueerde major hebben in harde wetenschap, gezondheid of psychologie. Het vereist ook dat studenten 6 extra cursussen volgen voordat ze zich aanmelden (maximaal 2 van de cursussen kunnen worden gedaan na het indienen van de aanvraag).
getuigenissen
Andrew Thompson, MSPH '12'
"Ik koos Hopkins vanwege zijn erfenis voor voedingsonderzoek, en ik wilde daarin voorop lopen... Het was ook erg belangrijk dat het programma de mogelijkheid bood om internationaal te werken, waarbij lessen uit de klas in praktijk werden gebracht in het veld ."
Andrew Nicholson, MSPH '17
"Bouw uw connecties op en leer van de diverse Hopkins-gemeenschap. Samenwerking tussen disciplines zal de sleutel zijn tot het oplossen van veel van de uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid waarmee de wereld wordt geconfronteerd."
Eleonor Zavala, MSPH '20
"Werken met het voedingsproject in Nepal was een ongelooflijke kans om uit de eerste hand te zien hoe grote gerandomiseerde onderzoeken in de gemeenschap worden ontworpen en uitgevoerd."