Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Invoering

We bereiden onze studenten voor om de uitdagingen van een dynamische, zinvolle carrière aan te gaan, gewapend met het vertrouwen en mededogen om een blijvende impact te hebben op hun patiënten en hun gemeenschappen.

Onze missie

Om mensen voor te bereiden om te dienen als bekwame professionals, om hun carrière vooruit te helpen en om een leven lang leren na te streven.

Institutionele leerresultaten

Alle afgestudeerden zijn opgeleid om:

  • Gebruik evidence-based onderzoek in de praktijk
  • Dien diverse gemeenschappen en belanghebbenden
  • Demonstreer levenslange leervaardigheden
  • Presteren als bekwame professionals

Onze visie

We streven ernaar om leeromgevingen te creëren die het leven van de mensen die we dienen zullen transformeren, waardoor ze een grotere positieve impact op hun gemeenschap kunnen hebben.

Verpleging en gezondheidszorg is wat we doen

Joyce is vooral bekend vanwege haar opleiding verpleegkunde. We bieden verpleging vóór en na licentiestatus Pathways die is ontworpen om studenten te ondersteunen, ongeacht hun locatie en eerdere schoolervaring. Of je nu nieuw bent in de verpleging of je carrière als verpleegkundige wilt voortzetten, wij kunnen je helpen je doelen te bereiken.

Onze toewijding aan gezondheidswetenschappen gaat verder dan verpleging. Met ons ergotherapie-assistentprogramma ondersteunen we studenten die op zoek zijn naar een zinvolle carrière in de ergotherapie.

Joyce is een bloeiende instelling met een levendige leergemeenschap die bestaat uit excellente studenten, ervaren alumni en uitstekende docenten die vakexperts zijn in hun respectieve vakgebieden - allemaal toegewijd aan de zorg voor studenten, patiënten en elkaar.

Als Joyce-student mag je verwachten uitgedaagd, verrijkt en getransformeerd te worden. We dagen onze studenten uit omdat de beroepen die ze zoeken mensen nodig hebben die een groot vertrouwen waard zijn. We verrijken onze studenten zodat ze, als afgestudeerden, hun gemeenschap kunnen verrijken. Ten slotte, trouw aan Joyce in de kern, mag je verwachten snel te handelen, nooit kwaliteit op te offeren en een vaandeldrager te zijn onder je collega's.

Locaties

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Vragen