Keystone logo
Karolinska Institutet Masteropleiding in gezondheidseconomie, beleid en management
Karolinska Institutet

Masteropleiding in gezondheidseconomie, beleid en management

Stockholm, Zweden

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 360.000 / per year *

Op de campus

* Als u een staatsburgerschap hebt binnen de EU / EER of Zwitserland, hoeft u geen aanmeldings- of collegegeld te betalen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De masteropleiding Health Economics, Policy and Management biedt een globaal perspectief op het gebied van medisch management en heeft een multidisciplinaire aanpak. Medisch management gaat na hoe middelen in de vorm van competentie, kennis, materiaal en andere middelen het beste kunnen worden gebruikt en ontwikkeld om de menselijke gezondheid te verbeteren.

karolinska

Programma presentatie

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om theoretische en praktische vaardigheden te ontwikkelen voor het analyseren van gezondheids- en gezondheidsvraagstukken op organisatie- en beleidsniveau. De doelstellingen zijn om hun bestaande kennis en vaardigheden op het gebied van gezondheidseconomie, management en beleid te verbeteren en hen te helpen theoretisch en conceptueel inzicht te verwerven in de functie van de gezondheidssector.

Lees meer over hoe het programma is gestructureerd in de programmasyllabus .

karolinska2

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn goed voorbereid op verschillende functies in de particuliere en openbare sector, met name autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor milieu- en gezondheidskwesties, zowel in Zweden als in het buitenland. Het programma biedt een solide basis voor afgestudeerden die willen blijven studeren op doctoraatsniveau (PhD).

karolinska3

Meer informatie

Voor meer informatie over aanmelding, specifieke toelatingseisen en selectie, bezoek de pagina Masterprogramma in gezondheidseconomie, beleid en management op de website van Karolinska Institutet .

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master of Science in Individuele genomica en gezondheid
    • Online USA
  • Master in de gezondheidszorg - Gezondheidsbeheer en beleidsfocus
    • Lisle, Verenigde Staten
  • MSc in gezondheidseconomie en gezondheidsbeleid
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk