Keystone logo
KDM Dental College

KDM Dental College

KDM Dental College

Invoering

De missie van KDM Dental College International Inc. is om een hoog niveau van toegankelijk, betaalbaar en flexibel onderwijs te bieden voor het beroep van tandarts en om studenten te helpen bij het behalen van de educatieve doelen van KDM en om een hoge standaard van toegankelijke, betaalbare en flexibele onderwijs voor het beroep van tandarts en tegelijkertijd bijdraagt aan het algemene welzijn van het publiek.

KDM onderwijsdoel van KDM is om elke student de mogelijkheid te bieden om theoretische kennis op te doen en deze kennis over te dragen naar praktische toepassing, om zo een bekwaam, succesvol lid van een tandheelkundig team te worden; en om de ontwikkeling van de student aan te moedigen en te bevorderen als zelfverzekerde, gemotiveerde en onafhankelijke individuen die zich inzetten voor dit beroep en de behoefte aan levenslang leren.

KDM Dental College INTERNATIONAL INC. Biedt de gemeenschap een tandheelkundige kliniek, die studenten praktijkervaring biedt, tandheelkundige zorg en onderwijs voor het publiek.

Locaties

 • Calgary

  6 Avenue Southwest,520-940, T2P 3T1, Calgary

  • Edmonton

   103 Avenue Northwest,10104, T5J 0H6, Edmonton

   Vragen