Keystone logo
Kent State University - College of Education, Health and Human Services Bachelor of Science in inspanningsfysiologie
Kent State University - College of Education, Health and Human Services

Bachelor of Science in inspanningsfysiologie

Kent, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het programma Exercise Science / Physiology is bedoeld om de ontwikkeling van een gezonde fysiek actieve levensstijl te bevorderen en de afgestudeerden voor te bereiden op het lesgeven in bewegingswetenschappen en fitnessberoepen. Studenten verwerven kennis van het menselijk bewegen, de vereiste vaardigheden en competenties in hun specialisatiegebied op het bachelor-, master- en doctoraatsniveau.

We bieden een bachelordiploma in bewegingswetenschappen met de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende concentratiegebieden:

Inspanningsfysiologie (PDF)

Trainingsspecialist (pdf)

Pre-fysieke / ergotherapie / podiatrische geneeskunde (pdf)

DOELSTELLINGEN VAN HET ONDERGRONDSE PROGRAMMA

Een CAAHEP-geaccrediteerd en NSCA ERP Exercise Science-onderwijsprogramma implementeren en onderhouden dat voldoet aan de missie en doelstellingen van Kent State University.

Studenten aanmoedigen om de sluitsteenervaring te nemen en een geaccrediteerd examen af te leggen (ACSM EP-C, NSCA CSCS).

Ontwerp en onderhoud klas- en studieruimtes die geschikt zijn voor onderwijs, leren, onderzoek en andere activiteiten die relevant zijn voor de missie van Kent State University.

DOELSTELLINGEN VAN HET ONDERGRONDSE PROGRAMMA

Het curriculum zal op een georganiseerde, opeenvolgende en cumulatieve manier worden gepresenteerd, zodat studenten hun kennis en klinische vaardigheden zullen ontwikkelen en verfijnen, zoals aangetoond door de KSA's (Knowledge, Skills and Abilities) van het American College of Sports Medicine zoals uiteengezet in de richtlijnen.

Studenten leren over de fysiologie van menselijke beweging.

Van studenten wordt verwacht dat ze een geaccrediteerd examen afleggen (ACSM EP-C, NSCA CSCS).

Studenten leren over de anatomie en fysiologie van lichaamsbeweging.

Studenten leren over de pathofysiologie van chronische ziekten en risicofactoren.

Veel studenten kiezen voor een concentratie van inspanningsfysiologie om hen voor te bereiden op een graduate school in dat gebied of in andere beroepen in de gezondheidszorg (dwz ergotherapie, podotherapie of medische school).

We bieden een Master of Science in inspanningsfysiologie en een doctoraat in gezondheidswetenschappen met een concentratie in inspanningsfysiologie.

Inspanningsfysiologie die afgestudeerden een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden biedt, waaronder het voorschrijven van oefeningen en onderzoek. Van aanvragers van een diploma wordt verwacht dat ze een substantiële voorbereiding in de wetenschappen hebben, meestal inclusief cursussen in biologie, chemie, natuurkunde, wiskunde, anatomie, kinesiologie en inspanningsfysiologie.

Representatief facultair onderzoek omvat de gebieden lichaamssamenstelling, metabolisme / voedingsbehoeften, omgeving, klinische inspanningsfysiologie en de psychofysiologie van veroudering zoals deze wordt beïnvloed door fysieke activiteit en fitheid.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in Sport and Exercise Science
    • Differdange, Groothertogdom Luxemburg
  • Bachelor of Science (Exercise and Sports Science)
    • Joondalup, Australië
  • BSc Sports Therapy
    • Colchester, Verenigd Koninkrijk