Keystone logo
Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Invoering

Khawarizmi International College (KIC), opgericht in 1985, is een instelling voor hoger onderwijs in de VAE die is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs. Sinds de oprichting heeft KIC studenten een verscheidenheid aan kansen geboden om hun opleiding te bevorderen en deuren te openen naar een succesvolle toekomst.

KIC richt zich op lesgeven door middel van praktische toepassing. Het college heeft tot doel studenten af te studeren die bereid zijn om te voldoen aan de eisen van huidige en toekomstige uitdagingen. De programma's bieden studenten theoretische en conceptuele kennis op hun vakgebied, terwijl ze hen voorzien van de praktische vaardigheden en competenties die ze nodig hebben om uit te blinken in hun gekozen loopbaan.

KIC biedt verschillende methoden voor het aanbieden van de programma's voor studenten uit alle lagen van de bevolking. Naast handige ochtendsessies, worden er ook avond- en weekendsessies gepland, zodat studenten studietijden kunnen vinden die voor hen werken. Met deze flexibiliteit kunnen KIC-studenten aan het werk blijven, terwijl ze het programma van hun keuze voltooien en zowel professionele als educatieve ervaring opdoen.

Alle klaslokalen van KIC zijn uitgerust met moderne leerfaciliteiten om de educatieve ervaring van onze studenten te verbeteren. Betaalbaarheid en handige betalingsplannen zorgen voor toegankelijkheid voor alle aanvragers. Het college streeft ernaar om zoveel mogelijk studenten kwalitatief goed onderwijs te bieden.

Visie

Khawarizmi International College streeft ernaar de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs te zijn van toegepaste, carrièregerichte programma's in de VAE en de regio door haar studenten, afgestudeerden en hun werkgevers een hoogwaardig, levensveranderend, actueel curriculum en toegepast onderzoek aan te bieden.

Missie

Khawarizmi International College , een sociaal bewuste organisatie, zet zich in om de VAE en de regio te voorzien van zeer inzetbare afgestudeerden die zijn gemachtigd door boeiende, toegepaste educatieve ervaringen om te voldoen aan de behoeften van de industrie, de gemeenschap en de strategische visie van Abu Dhabi 2030.

Kernwaarden

Tolerantie

Respect voor de diversiteit van de mensheid

Professionaliteit

Integriteit, ethiek en hoge normen

samenspel

Vertrouwen, samenwerking en collegialiteit

Klantgerichtheid

Elke dag klanten verrassen

Uitmuntendheid

Een toewijding aan kwaliteit in alles wat we doen

Campusfuncties

Geaccrediteerde onderwijsprogramma's

Al onze academische programma's zijn geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs in de VAE. In 2011 is ons curriculum uitgebreid met verschillende bachelor- en associate's degree-programma's.

Beurzenprogramma's

Veel van onze studenten aan het KIC ontvangen verschillende beurzen en kortingen van de overheid, particuliere organisaties, lokale bedrijven en buitenlandse ambassades.

Betaalbaar collegegeld

KIC streeft naar betaalbaar onderwijs. Wij zijn van mening dat kwalitatief goed onderwijs beschikbaar moet zijn voor alle kandidaten tegen een redelijke prijs en we doen ons best om ervoor te zorgen dat geen enkele student onderwijs mist.

Studentenactiviteiten

KIC biedt met trots een goed aanbod aan studentenactiviteiten. We doen ons best om het gemeenschapsgevoel tussen onze studenten te bevorderen. Ons doel is om onze campus te stylen tot een hub voor sociale interacties en boeiende activiteiten.

Vriendelijke leeromgeving

KIC heeft een vriendelijke en interactieve leeromgeving die elke student helpt om kwalitatief goed onderwijs te krijgen in het door hem gekozen vakgebied. Ons doel is om onze afgestudeerden sterke principes bij te brengen waarmee ze kunnen leiden en uitblinken in hun loopbaan. Bij KIC worden innovatie en vooruitdenken aangemoedigd. We geloven in transparantie en eerlijkheid en proberen een omgeving te creëren waarin onze studenten zich op hun gemak voelen bij het communiceren met docenten en personeel.

Hulp bij het plaatsen van een baan

KIC biedt stagebegeleiding aan studenten na afstuderen. We hebben een toegewijd loopbaanbureau en personeel om studenten te helpen bij het vinden van een geschikte baan. We doen ons best om de juiste studenten te matchen met de juiste banen die passen bij hun vaardigheden, achtergrond en interesses.

Alumnirelaties

KIC bouwt en onderhoudt een waardevol netwerk van ervaren alumni die professionele banden met het College behouden. Dit biedt pas afgestudeerden een pool van contacten om mee te netwerken. Een van de doelen van KIC is het creëren van een gemeenschap van mensen met een gevoel van sociale verantwoordelijkheid die als leiders in hun gemeenschap kunnen optreden.

Interactief en toegepast leren

Onze curricula zijn ontworpen om interactief en hands-on te zijn om programma's te ontwikkelen die inspelen op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. We bouwen vaardigheden in die studenten nodig hebben en gebruiken wanneer ze aan het werk gaan en doorgaan. Dit zorgt voor een naadloze overgang van onze afgestudeerden naar de werkplek na hun afstuderen.

Flexibele schema's

We bieden flexibele planning door weekdagen en weekendsessies aan te bieden. We waarderen het dat onze studenten verantwoordelijkheden en verplichtingen hebben buiten het klaslokaal en hopen dat het aanbieden van flexibiliteit hun succesvolle betrokkenheid bij hun programma's zal ondersteunen.

    Locaties

    • Abu Dhabi

      Al Shahama - Abu Dhabi Road, , Abu Dhabi

    Vragen