Keystone logo
Kingston University BSc Biomedische Wetenschappen
Kingston University

BSc Biomedische Wetenschappen

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Biomedische Wetenschappen is een cursus die een enorm scala aan onderwerpen behandelt, zoals kankerscreening, diagnose van HIV, bloedtransfusie, infectiebestrijding, immunologie en aandoeningen zoals kanker en hartaandoeningen. Het zou de ideale cursus voor u kunnen zijn als u houdt van laboratoriumonderzoek en het monitoren van ziekten.

Je maakt kennis met biologische en chemische principes, moleculaire en celbiologie, fysiologie, anatomie, biochemie en relevante laboratoriumtechnieken.

Ook onderzoek je zelfstandig een onderwerp dat je interesseert. Dit kan een laboratoriumproject zijn, een analyse van enquête-informatie of een beoordeling van wetenschappelijke literatuur.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Deze graad is geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science (IBMS). Als u ook het IBMS-trainingsportfolio voltooit, kunt u zich aanmelden als biomedisch wetenschapper bij de Health and Care Professions Council (HCPC).
  • Je kunt ervoor kiezen om een vierjarige sandwichopleiding te volgen, met een jaar studie in het buitenland, of een industriële stage om je carrière een voorsprong te geven.
  • Je doet ervaring uit de eerste hand op in een druk onderzoeks- of diagnostisch laboratorium.

accreditatie

Deze graad is geaccrediteerd voor deelname in 2022 door het Institute of Biomedical Science (IBMS); we vernieuwen momenteel onze accreditatie voor toegang tot 2023. Het is niet goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC) voor registratie. Wanneer het wordt gecombineerd met de voltooiing van de registratietrainingsportfolio van de IBMS, biedt het echter wel de mogelijkheid om HCPC-registratie aan te vragen als biomedisch wetenschapper. Het IBMS-trainingsportfolio kan mogelijk worden afgerond tijdens het stagejaar van de vierjarige sandwichopleiding (B931); de meerderheid van de studenten doet dit echter na hun afstuderen, zodra ze een passende baan hebben.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen