Keystone logo
Kingston University BSc in verpleegkunde met leerstoornissen
Kingston University

BSc in verpleegkunde met leerstoornissen

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 16.200 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Bestudeer deze cursus en je wordt een geregistreerde verpleegkundige met een leerstoornis, klaar om een positief verschil te maken in het leven van mensen met een leerstoornis. Je bestudeert de factoren die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van mensen, de ongelijkheden op gezondheidsgebied in onze samenleving en hoe we de gezondheidsresultaten kunnen verbeteren voor mensen met een leerstoornis en autistische spectrumaandoeningen (ASC).

Je onderzoekt het beheer van complexe aandoeningen gedurende het hele leven, van kinderen tot ouderen en mensen met dementie of andere mentale of fysieke gezondheidsbehoeften.

Je doet praktijkervaring op in onze bekroonde simulatiesuite en ontwikkelt je vaardigheden en zelfvertrouwen in de zorg voor mensen door samen te werken met de beroemde Baked Bean Theatre Company.

Je krijgt ook de kans om deel uit te maken van het bredere Learning Disability Nursing UK and Eire-netwerk en kunt de Positive Choices Learning Disability Conference bijwonen.

Deze cursus is bedoeld voor een klein en enthousiast cohort studenten, waar u profiteert van individueel leren en ondersteuning. Je krijgt les van ons dynamische docententeam, dat bestaat uit vooraanstaande onderzoekers en experts op het gebied van leerstoornisverpleging uit de praktijk en het ministerie van Volksgezondheid.

Plaatsingsaanbieders zijn onder meer South West London en St George's Mental Health Trust, Surrey and Borders Partnership Trust, Great Ormond Street, The Children's Trust en The Royal Hospital for Neuro-disability.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Kingston is nummer 1 in Londen en nummer 6 in het algemeen in het VK voor verpleging en verloskunde (Guardian league tables 2022).
  • Onze deskundige academici zijn betrokken bij onderzoek en het vormgeven van de toekomst van verpleging met leerstoornissen op nationaal niveau.
  • Onze studenten waren finalisten in de Student Nursing Times Awards van 2012 tot 2021.

accreditatie

Deze graad verleent zowel een academische onderscheiding als een beroepskwalificatie in de verpleegkunde. Na afronding van de opleiding worden studenten voorgedragen bij de Raad voor Verpleegkunde en Vroedkunde voor beroepsregistratie.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen