Keystone logo
Kingston University MSc in kankerbiologie
Kingston University

MSc in kankerbiologie

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.860 / per year *

Op de campus

* fulltime thuis: £ 9.860 | internationaal fulltime: £ 15.800

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Je wordt getraind in wetenschappelijke onderzoeksmethoden en leert de technieken die worden gebruikt in de moleculaire biologie. Je bestudeert de biologie van ziekte, tumorbiologie, immunologie, moleculaire oncologie, hematologische maligniteit, plus diagnostische en therapeutische technieken voor kanker.

Naast een goed begrip van de principes en praktijk van kernonderwerpen in de medische wetenschap, krijg je diepgaande kennis van oncologische onderwerpen en hun relatie tot andere medische disciplines. Je onderzoeksproject kan worden uitgevoerd met een van onze life science onderzoeksgroepen of op je werkplek als je voltijds of deeltijds studeert. Het kan een uitstekend verkoopargument zijn bij het zoeken naar een baan of promotie.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Je krijgt de kans om samen te werken met bedrijven zoals GlaxoSmithKline of bij een onderzoeksinstituut, zoals het Institute of Cancer Research en in ziekenhuislaboratoria.
  • Via een onderzoeksproject kun je een interessegebied diepgaand bestuderen en waardevolle onderzoeksvaardigheden opdoen.
  • Flexibele en deeltijdopties kunnen je helpen je studie af te stemmen op andere verplichtingen. Afzonderlijke modules kunnen worden gevolgd als onderdeel van voortdurende professionele ontwikkeling.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen