Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Invoering

Het New Jersey Centrum voor Wetenschap, Technologie en Wiskunde biedt een levendige onderwijs- en onderzoeksomgeving die is bedoeld om een nieuwe generatie innovators voor te bereiden op een succesvolle loopbaan als professionele wetenschappers, artsen en onderwijzers.

Bij het New Jersey Center for Science, Technology and Mathematics combineren we wetenschap en onderzoek in een innovatief honours-curriculum dat ernaar streeft kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om te slagen in de wetenschappelijk en technologisch geavanceerde wereld van vandaag. Via ons Research First Initiative kun je in je eerste jaar onderzoek gaan doen met een ervaren faculteitswetenschapper en tijdens je studiecarrière onschatbare ervaring en baantraining blijven opdoen.

Kies uit een verscheidenheid aan innovatieve bachelor- en masterprogramma's om aan uw behoeften en interesses te voldoen. Elk van deze opties stelt u in staat deel te nemen aan origineel praktijkonderzoek en te trainen op de modernste instrumenten onder mentorschap van de faculteit.

Locaties

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Vragen