Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Invoering

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Pori & Rauma, Finland

Pori is een dynamische kuststad. De promenade langs de rivier biedt niet alleen schilderachtige uitzichten, maar is ook een levendig centrum voor gemeenschapsbetrokkenheid en culturele evenementen het hele jaar door. Met een gevarieerd aanbod aan festivals en tentoonstellingen belooft Pori een verrijkende culturele ervaring voor elke veeleisende student.

Rauma is een fascinerende mix van geschiedenis en erfgoed. Dit charmante stadje, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, heeft een zorgvuldig bewaarde houten architectuur die een gevoel van tijdloze schoonheid oproept. In de geplaveide straten vind je leuke cafés, bruisende markten en een hechte gemeenschap, die een omgeving creëren die bevorderlijk is voor academische groei en persoonlijke verrijking.

Zowel Pori als Rauma bieden unieke mogelijkheden voor academische uitmuntendheid en een culturele onderdompeling, waardoor je verzekerd bent van een bevredigende onderwijservaring.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova is een aanbieder van secundair beroepsonderwijs (VET) voor mensen van alle leeftijden, in of uit het beroepsleven. Onze kwalificaties komen overeen met EQF-niveaus 4-5.

WinNova biedt een breed scala aan educatieve diensten, beroeps- en professionele kwalificaties en kortlopende cursussen voor verschillende soorten klanten in het Fins. We werken nauw en langdurig samen met bedrijven en de publieke sector.

WinNova heeft 5000 studenten en ongeveer 600 personeelsleden (12/2023). Er studeren ongeveer 500 studenten met 50 verschillende moedertalen in WinNova in verschillende programma's in het Fins.

Internationale mogelijkheden bij WinNova

WinNova is betrokken bij verschillende door de EU gefinancierde projecten. Deze projecten leiden tot nieuwe pedagogische methodologieën en innovaties in de leeromgeving en pedagogische competentie.

Mobiliteit van medewerkers en projecten vergroten de internationale kennis en competenties van al onze medewerkers. Jaarlijks komen ongeveer 100 medewerkers en verschillende specialisten op uitwisseling.

Erasmus+ mobiliteitsbeurzen stellen studenten in staat om in het buitenland stage te lopen. Het is een geweldige manier om de vaardigheden en competenties te verbeteren om succesvol te zijn in de globale wereld en multiculturele werkomgevingen. Er komen jaarlijks ongeveer 200 studenten op uitwisseling.

WinNova heeft een Erasmus+ accreditatie (2021 - 2027) gekregen van het Finse Nationale Agentschap voor Onderwijs. Erasmus+ accreditatie betekent een kwaliteitsgegarandeerd " Erasmus+ lidmaatschap&rdquo. Geaccrediteerde organisaties hebben het langetermijnkarakter van hun activiteiten aangetoond en hebben zich ertoe verbonden te voldoen aan de kwaliteitsnormen van het Erasmus+ programma.

toelatingen

 • Moet minimaal 18 jaar oud zijn
 • Afstuderen van de middelbare school is vereist
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Locaties

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Vragen