Keystone logo
Lake Erie College of Osteopathic Medicine Master of Science in biomedische wetenschappen
Lake Erie College of Osteopathic Medicine

Master of Science in biomedische wetenschappen

Erie, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

LECOM biedt een onderzoeksgericht curriculum parallel aan het DO-programma voor studenten die streven naar een sterke onderzoeksachtergrond en / of geïnteresseerd zijn in een carrière als arts-onderzoeker. Het Master of Science in Biomedical Science (MSBS) -programma is een programma op graduate-niveau dat alleen beschikbaar is voor huidige eerstejaars medische studenten op de Erie Campus en dat dient als een gestructureerde onderzoekservaring. Door middel van cursussen, onderzoeksopzet en ervaring, en een uitgebreid onderzoeksproject, zal het programma afgestudeerden produceren die gekwalificeerd zijn voor klinische geneeskunde en onafhankelijke onderzoeksprogramma's ontwikkelen.

Het MSBS-programma omvat twee overlappende fasen:

Fase 1 - Beheersing van onderzoeksvaardigheden [begin zomer tussen OMS1 en OMS2]: tijdens deze fase volgen studenten eerst cursussen in onderzoekstechnieken, toepassing van biostatistiek en Journal Club. Deze cursussen zullen de nodige vaardigheden bevorderen om een op hypothesen gebaseerd onderzoeksplan te ontwikkelen en de attitudes die vereist zijn voor ethische betrokkenheid bij biomedisch onderzoek.

Fase 2 - Ontwikkeling en voltooiing van een scriptieproject [voltooid najaar OMS4]: Tijdens deze fase zullen studenten (met hun onderzoeksadviseur) een hypothesegedreven onderzoeksproject ontwikkelen, experimenten uitvoeren, gegevens analyseren en hun onderzoek verdedigen in een open verdediging. Deze fase omvat onderzoeks-, dataclub- en scriptiecursussen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master's Degree Programme in Biomedical Imaging
    • Turku, Finland
  • MSc Biomedical Science
    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
  • Biomedische Wetenschappen (Life Sciences) - MSc door Research
    • Edinburgh, Verenigd Koninkrijk