Keystone logo
Leeds Beckett University MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)
Leeds Beckett University

MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)

Leeds, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

03 Jan 2025

GBP 17.000 / per year *

Op de campus

* Britse en EU-studenten, per jaar. Internationale studenten per jaar: £ 16.000.

Invoering

Krijg de vaardigheden om een ​​professionele ergotherapeut te worden, die bezigheidstherapie in verschillende omgevingen kan uitvoeren en evalueren.

Dit programma wordt ondersteund door een goed begrip van de mens als beroepsmatige wezens, de relatie tussen bezetting en gezondheid, modellen van bezetting, arbeidswetenschappen en arbeidsrechtvaardigheid.

Je leert hoe je bezigheidstherapeutische evaluaties en interventies uitvoert met mensen uit de hele levensloop en met een reeks fysieke, mentale en sociale problemen, zoals dementie, beroerte, dakloosheid of werkloosheid. Je leerervaring omvat probleemafhankelijke zelfstudies, journalclubs, creatieve en praktische sessies, zelfgestuurd leren en onderzoek. U moet een minimum van 1.000 uur professionele oefening ondernemen onder toezicht en leiding van ervaren ergotherapeuten.

Deze cursus is geaccrediteerd door het Royal College of Occupational Therapists en is een door de World Federation of Occupational Therapists Approved Education Programme.

Na je afstuderen kun je je aanmelden als ergotherapeut bij de Raad voor de beroepen in de gezondheidszorg.

Waarom ergotherapie studeren aan de Leeds Beckett University

 1. Professioneel geaccrediteerde cursus
 2. 92% van de MSc Occupational Therapy (Pre Reg) studenten werkt of studeert 15 maanden na afstuderen *
 3. Fantastische plaatsingsmogelijkheden
 4. Specialistische faciliteiten
 5. Deskundig toezicht

Onderwijzen en leren

Zelfstudie is een cruciaal onderdeel van leren aan de universiteit en je zult vele uren zelfgestuurd onderzoek en lezen moeten ondernemen, en beoordelingen moeten voorbereiden en schrijven. Uw cursus wordt geleverd door middel van een aantal modules, die u zullen helpen bij het plannen van uw tijd en het vaststellen van een studieroutine. Buiten uw lezingen, workshops en werkcolleges is er een scala aan ondersteuning beschikbaar om te helpen bij uw onafhankelijke studie. Onze vakspecifieke bibliothecarissen staan voor u klaar om u door te verwijzen naar de gespecialiseerde leer- en studievaardigheden. Je krijgt ook een academische adviseur toegewezen om je feedback en ondersteuning op maat te geven.

Carriere vooruitzichten

Na succesvolle afronding van de cursus, kunt u een aanvraag indienen om geregistreerd therapeut te worden. De meerderheid van ergotherapeuten werken binnen de NHS in acute en gemeenschapsinstellingen en in sociale diensten. Er zijn ook groeiende kansen om te werken in de particuliere gezondheidszorg, de industrie, de vrijwilligerssector en de lokale overheid. We hebben een hoge werkgelegenheidsgraad voor studenten, met afgestudeerden die op verschillende gebieden bezigheidstherapie krijgen.

 • Ergotherapeut

Beurzen en beurzen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen hier aan de Leeds Beckett University Als je erover denkt om bij ons te komen studeren voor je bachelordiploma, kom je mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs of een beurs.

Beurzen worden meestal toegekend op basis van het gezinsinkomen, terwijl beurzen beschikbaar zijn voor een aantal gebieden en gebaseerd zijn op sportieve of academische excellentie.

Beckett Carrière-team

Ons Beckett Careers Team zal u ondersteunen bij alle aspecten van uw carrièreplanning, op de universiteit en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of naast je studie ervaring wilt opdoen, hulp nodig hebt bij het voorbereiden van een sollicitatie of het verkennen van vacatures voor een afgestudeerde, wij kunnen je bij elke stap van deskundige ondersteuning voorzien!

Tijdens je universitaire reis en tot vijf jaar na je afstuderen heb je toegang tot een breed scala aan ondersteuning en tools om je te helpen met:

 • Voorbereidingen treffen om te solliciteren
 • Werken aan je cv
 • Voorbereiden op een interview
 • Solliciteren op vacatures of plaatsingen voor afgestudeerden
 • Verbinden met werkgevers en organisaties

"Mijn cursus was erg hands-on. Ik kreeg regelmatig de kans om mijn vaardigheden uit te proberen met behulp van de gespecialiseerde apparatuur van de universiteit. Mijn stages gaven me zoveel verschillende ervaringen uit de eerste hand. Deze focus op de praktijk heeft mijn zelfvertrouwen vergroot. en ik voel me nu echt voorbereid op mijn toekomstige carrière. "

Anna Wood

Ergotherapeut, Later Life en Memory Service Five Boroughs Partnership

154225_pexels-photo-5198239.jpeg

Vergoedingen en financiering

UK / EU

£ 9.250

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 9,250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale

£ 16.000

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 16.000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk studiejaar op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Rose Bowl

Ons Rose Bowl-gebouw biedt indrukwekkende lesruimten, collegezalen en conferentiefaciliteiten en is een geweldige plek om te netwerken. Het plaatst je midden in een dynamisch bedrijfsleven in een stad met een bloeiende arbeidsmarkt.

Zendplaats

Broadcasting Place is uitgeroepen tot een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot gesprekspunt in Leeds. Hier worden onze cursussen over kunst, design, mode, architectuur en gebouwde omgeving gegeven. Het biedt creatieve en eigentijdse leeromgevingen, zit vol met de nieuwste technologie en is een brandpunt voor innovatief denken.

Sociale ruimtes

Er zijn veel sociale ruimtes op onze campus waar je kunt bijpraten met vrienden.

Sheila Silver-bibliotheek

Je vindt altijd wel een plek om te studeren - onze Sheila Silver Library op City Campus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend. En het is meer dan alleen boeken - u kunt laptops en camera-apparatuur lenen, afdrukken en kopiëren, duizenden elektronische bronnen doorzoeken, in een groep werken of in een stille studeerkamer.

Bredere campus

Onze universiteit is erg trots op haar gespecialiseerde faciliteiten die zich in verschillende gebouwen op onze campus en in de rest van de stad bevinden.

Portland / Calverley

Onze gebouwen in Portland en Calverley zijn de thuisbasis van gespecialiseerde gezondheids-, zakelijke en juridische faciliteiten die zijn ontworpen om uw leren tot leven te brengen.

Leeds School of Arts

Ons nieuwe Leeds School of Arts-gebouw van £ 80 miljoen geeft studenten toegang tot uitstekende professionele faciliteiten van industriestandaard en innovatieve leerruimtes.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten normaal gesproken ten minste een tweede klas graad hebben behaald in de afgelopen vijf jaar in de verwante vakken van wetenschap, sociale wetenschappen, gezondheidszorg (inclusief graden in aanverwante beroepen in de gezondheidszorg en sociale zorg), psychologie, filosofie, sociologie, geschiedenis, politiek, Milieu of kunst. Meer informatie is te vinden in het begeleidingsboekje voor aanvragers die niet aan deze vereiste voldoen, zie de onderstaande link.

Kandidaten die geen Engels als eerste taal hebben, moeten IELTS 7.0 hebben zonder vaardigheden van minder dan 6,5 of een gelijkwaardige prijs.

Aanvragers moeten ook in hun aanvraag aantonen:

 1. Een begrip van de filosofie, de praktijk en de reikwijdte van ergotherapie
 2. Passende werkervaring / schaduwen
 3. De attitudes, het gedrag en de waarden van zorg en mededogen
 4. Bewijs van zelfsturing en motivatie
 5. Effectieve communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken

Bevredigende gezondheid en verbeterde strafrechtelijke geschiedeniscontroles zijn vereist door alle aanvragers voorafgaand aan acceptatie op de cursus, deze zullen in overeenstemming zijn met het professionele lichaamslidmaatschap en HCPC-registratievereisten.

Alle applicaties moeten worden ondersteund door twee referenties; een sjabloon is toegankelijk via deze link. Let op: referenties dienen vergezeld te gaan van een begeleidende brief op papier met briefhoofd of rechtstreeks per e-mail door de scheidsrechter.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Studenten zullen worden aangeworven op basis van het feit dat hun waarden aansluiten bij die van de NHS-grondwet, en dat ze over de juiste vaardigheden en bekwaamheid beschikken, in overeenstemming met Value-Based Recruitment, (Health Education England, Value-Based Recruitment Framework, oktober 2014) . Klik hier om de NHS-waarden te bekijken. Als u wordt geselecteerd, moet u een interview bijwonen. Tijdens het gesprek wordt u getest op de waarden die kwaliteitszorg en een positieve patiënt-, personeels- en studentenervaring bevorderen.

Selectiecriteria

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

IELTS

IELTS 7.0 zonder vaardigheden onder 6.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

DBS-controle

Alle aanvragers moeten voldoende uitgebreide controles op de strafrechtelijke geschiedenis hebben voordat ze worden toegelaten tot de cursus (alleen verwerkt via de universiteit). De universiteit kan geen DBS-cheques accepteren die zijn verkregen via een andere instelling (inclusief die welke zijn geregistreerd bij de DBS Update Service); de door de universiteit uitgevoerde controles zijn afgestemd op de opleiding en relevante gereguleerde activiteitenstages. Voor belangrijke informatie over de controlevereisten van de UK Disclosure and Barring Service (DBS) verwijzen wij u naar het Richtsnoer voor DBS en aanvullende controles.

Zelfverklaring controleren

U wordt gevraagd dit online formulier in te vullen als onderdeel van het DBS-controleproces. U wordt gevraagd om op het zelfverklaringformulier te vermelden of u waarschuwingen / veroordelingen heeft die niet zouden worden uitgefilterd op een DBS-certificaat. Raadpleeg de volgende website voor richtlijnen over filteren. Het formulier zal ook vragen of u na de leeftijd van 16 jaar buiten het VK hebt gewoond, om vast te stellen of een Overseas Police Record-controle vereist kan zijn.

Overseas Police Cheques / Letter of Good Conduct

De DBS in het VK is momenteel niet in staat om overzeese strafbladcontroles uit te voeren. Internationale aanvragers; personen zonder Brits staatsburgerschap en Britse staatsburgers met een aanzienlijke periode van verblijf in het buitenland van 12 maanden of langer na de leeftijd van 16; vereisen daarom een strafbladcontrole of een certificaat van goed gedrag van hun thuis- / buitenlandse land (en) voordat ze aan de cursus deelnemen. Een Britse DBS-cheque is ook vereist voorafgaand aan de inschrijving; het DBS-team zal u advies sturen over hoe u zich kunt aanmelden na uw aanbod van een plaats. Het aanvraagproces en de termijnen voor controles van overzeese politie kunnen van land tot land verschillen en daarom wordt aanbevolen dat u het proces zo snel mogelijk start nadat u een voorwaardelijk / onvoorwaardelijk bod heeft ontvangen om ervoor te zorgen dat u voldoende aanlooptijd heeft om te verkrijgen de controle voorafgaand aan inschrijving. Voor sommige landen kan een persoon alleen persoonlijk een aanvraag indienen en daarom verdient het de voorkeur dat de aanvragers die nog in het betreffende land wonen, een aanvraag indienen voordat ze het VK binnenkomen.

Gezondheid Clear Check

Voor bepaalde beroepsopleidingen maken Arbo-controles ook deel uit van de toelatingseisen. Aanvragers zullen worden gevraagd om een online gezondheidsvragenlijst in te vullen en hen begeleiding en links te sturen over hoe ze dit kunnen invullen na uw aanbod van een plaats.

Volwassen aanvragers

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen kandidaten die academisch potentieel aantonen. Als je recente relevante werkervaring en / of beroepskwalificaties hebt, kunnen we je misschien in aanmerking nemen voor deelname via ons 'Erkenning van eerder leren'-beleid. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als relevante werkervaring vermeldt in uw sollicitatie.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze standaard toelatingseisen van GCSE graad C in de Engelse taal en, waar gespecificeerd, wiskunde. Alternatieve kwalificaties zoals functionele vaardigheden worden voor de meeste cursussen geaccepteerd in plaats van GCSE's.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Chat with students

Vragen