Keystone logo
Linköping University BSc in experimentele en industriële biogeneeskunde
Linköping University

BSc in experimentele en industriële biogeneeskunde

Linköping, Zweden

6 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

SEK 532.100 / per year *

Op de campus

* alleen voor studenten van buiten de EU, EER en Zwitserland

Invoering

Ben je geïnteresseerd in het toepassen van theorie in Biomedicine in projecten uit de industrie, de gezondheidszorg of de academische wereld? Leren hoe u lopende projecten kunt beheren met vaardigheden op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsontwikkeling. Dan gaat de BSc-opleiding Experimental and Industrial Biomedicine je spannende jaren bezorgen!

Bekijk het webinar - november 2019

  • Aanvang: augustus 2022
  • Studieplaats: Linköping
  • Niveau: Eerste cyclus
  • Aanvraagcode: LIU-51300 (Internationale toelatingsronde) | LIU-50307 (Nationale toelatingsronde)

LiU zal het eerste internationale bachelorprogramma in Zweden aanbieden dat projectmanagementvaardigheden combineert met praktische ervaringsonderzoekstechnieken op het gebied van biogeneeskunde. Ontworpen in samenwerking met toonaangevende farmaceutische en biotechnologische bedrijven om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden de kennis en vaardigheden hebben die nodig zijn om in de voorhoede van biomedisch onderzoek en innovatie te werken.

Deze bacheloropleiding biedt diepgaande theoretische kennis en praktische ervaring met de modernste onderzoekstechnieken op fundamentele biomedische gebieden; zoals cel- en moleculaire biologie, medische biochemie, fysiologie en farmacologie, evenals nieuwe gebieden van de ontdekking van geneesmiddelen, systeembiologie, bio-informatica en digitale pathologie. Gedurende het programma werk je ook in projectgestuurde cursussen om je kennis toe te passen. Om ervoor te zorgen dat u onderzoeksdoorbraken kunt vertalen in klinische producten en diensten, leidt het programma studenten op in de nieuwste benaderingen op het gebied van projectbeheer, klinische proefontwerp, bio-ondernemerschap, geneesmiddelenregulering en medische ethiek. Je krijgt ook de mogelijkheid om een heel semester onderzoek te doen bij LiU of bij een van onze industriële partners, in Zweden of in het buitenland. Door onze studenten op te leiden in de theorie en praktijk van innovatief biomedisch onderzoek en onderzoeksmanagement, wil ons programma de biomedische onderzoeksleiders van de toekomst ontwikkelen.

Bioondernemerschap, projectcursussen

Tijdens elk semester word je betrokken bij echte projecten uit de gezondheidszorg, de industrie of de academische wereld. Door potentiële klanten te ontmoeten met nieuwe projecten, integreert u een uitgebreide reeks persoonlijke, interpersoonlijke en professionele biomedische kennis met laboratoriumvaardigheden. Je neemt het project door de hele levenscyclus van het commercialiseringsproces, van diensten of producten, inclusief communicatieve vaardigheden om andere onderzoekers of potentiële klanten te ontmoeten. Ons doel is om innovatieve en ondernemende studenten voor te bereiden op het ontwikkelen van toekomstig bedrijf of high-impact onderzoek op biomedisch gebied.

Rang

Na afronding van het programma met 180 studiepunten wordt op verzoek van de student een diploma uitgereikt met de titel Bachelor of Science in de medische biologie (Medicine Kandidatexamen i Medicinsk biologi).

Programma resultaat

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen