Keystone logo
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Invoering

Latvia University of Life Sciences and Technologies is een instelling voor hoger onderwijs en wetenschap van de Republiek Letland, waar zowel wetenschappelijk onderzoek als academische en professionele studieprogramma's worden uitgevoerd.

Het belangrijkste doel van de universiteit is het creëren van intellectueel potentieel voor duurzame ontwikkeling van Letland en het platteland in het bijzonder, terwijl het een moderne, internationaal erkende en prestigieuze universiteit wordt, die actief integreert in de verenigde Europese ruimte van hoger onderwijs en wetenschap.

Missie en visie

Missie

Creëren van een internationaal concurrerende, innovatieve, creatieve en duurzame toekomst voor de ontwikkeling van de samenleving.

Visie

De Letse Universiteit voor Life Sciences en Technologieën is een moderne, nationaal en internationaal erkende wetenschappelijke universiteit - een leider in het creëren van innovaties met betrekking tot de bio-economie en aanverwante industrieën en in het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen in het Oostzeegebied.

Campusfuncties

    Locaties

    • Jelgava

      Latvia University of Life Sciences and Technologies, 2 Liela Street, LV-3001, Jelgava

      Vragen