Keystone logo
Loma Linda University

Loma Linda University

Loma Linda University

Invoering

Loma Linda University is een zevende-dags Adventistenorganisatie met meer dan 4.400 studenten in Zuid-Californië. Acht scholen vormen de universitaire organisatie.

We delen onze campus met zes ziekenhuizen waar studenten praktijkgerichte training krijgen. Meer dan 100 programma's worden aangeboden door de scholen van Allied Health Professions, Behavioral Health, Dentistry, Medicine, Nursing, Pharmacy, Public Health en Religion. De aangeboden curricula variëren van certificaten van voltooiing en associate in wetenschappelijke graden tot doctor in de filosofie en professionele doctoraten. Daarnaast biedt Loma Linda University ook verschillende opleidingen op afstand aan.

Studenten uit meer dan 80 landen over de hele wereld en vrijwel elke staat in het land zijn vertegenwoordigd in de studentenorganisatie van Loma Linda University .

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Vragen