Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Invoering

Sinds de opening in 1909 heeft de School of Medicine van de Loma Linda University bekwame medische professionals opgeleid met een toewijding aan christelijke dienstverlening. De school heeft altijd geprobeerd om de beste medische wetenschap te combineren met zorgzaam, christelijk mededogen. Loma Linda-studenten worden opgeleid in een context waarin de nadruk wordt gelegd op de behoeften van de patiënt en op preventieve zorg om de toekomstige ziekte te compenseren.

Geneeskundestudenten besteden de eerste twee jaar aan het bestuderen van een zwaar wetenschappelijk curriculum in evenwicht met klassikaal werk in menselijk gedrag, religie en ethiek. Als junioren brengen studenten tijd door in klinische rotaties en instructie in huisartsgeneeskunde, gynaecologie en verloskunde, geneeskunde, kindergeneeskunde, psychiatrie, radiologie en chirurgie. Senioren roteren door middel van een voortgezette opleiding in geneeskunde en chirurgie en maken hun diploma af met vier maanden keuzevakken.

Medische studenten van Loma Linda hebben de unieke kans om hun vaardigheden te gebruiken voor menselijke verbetering. De meeste medische studenten nemen deel aan twee zeer populaire universitaire programma's: Social Action Community Health System en Students for International Mission Service. In elk van hen helpen ze medische zorg te verlenen aan mensen met een lager inkomen en anderen die geen toegang hebben tot medische basiszorg.

Locaties

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Opleidingen

    Vragen