Keystone logo
Loras College 3+2 Nursing Dual Degree-programma
Loras College

3+2 Nursing Dual Degree-programma

Dubuque, Verenigde Staten

5 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 33.500 / per year *

Op de campus

* voltijds jaartarief

Invoering

Loras College en Northeast Iowa Community College bieden gezamenlijk een 3+2 Nursing Dual Degree-programma aan.

Studenten van Loras College kunnen hun academische reis beginnen als onderdeel van het 3+2 Nursing Program. Loras-studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidszorg krijgen nu de mogelijkheid om een verpleegkunde te volgen en tegelijkertijd hun Loras-bachelordiploma te behalen. Na succesvolle afronding van het programma ontvangen studenten hun Bachelor of Arts of Bachelor of Science Degree van Loras College en hun verpleegkundig diploma van NICC.

"Het programma biedt studenten het voordeel van het combineren van een bacheloropleiding met verpleegcursussen om hun specifieke interesses en professionele doelen weer te geven. De momenteel goedgekeurde niet-gegradueerde majors die een Pathway naar het 3 + 2 verpleegprogramma omvatten kinesiologie en Spaans met extra opties die komen spoedig." – Dr. Donna Heald, Provost

Loras-studenten voltooien cursussen in het algemeen onderwijs en hun academische major tijdens de eerste drie jaar bij Loras. Ook tijdens deze periode moeten studenten met succes cursussen voltooien in anatomie en fysiologie, voeding, een cursus in januari die hen kwalificeert om het Certified Nursing Assistant-examen af te leggen, gevolgd door een online cursus voor het berekenen van de dosering om hen voor te bereiden op het volgen van de Health Education Systems Incorporated (HESI) toelatingsexamen verpleegkunde.

Studenten voltooien hun verpleegkundige cursussen op de NICC Peosta-campus, meestal in hun vierde en vijfde jaar en voltooien hun klinische rotaties in het Dubuque-gebied.

Na succesvolle afronding van het vijfde jaar ontvangen studenten hun Bachelor of Arts of Bachelor of Science Degree van Loras College , hun Associate's Degree in Nursing van NICC, en komen in aanmerking voor het schrijven van het National Council Licensure Exam (NCLEX) om een geregistreerde verpleegkundige met de toegevoegde referentie van een bachelor's degree.

Vertaling

Studenten die deelnemen aan het 3+2 Loras/NICC Dual Degree Nursing Program zijn voltijdstudenten die gedurende vijf jaar Loras College Cursussen die op de NICC-campus worden gevolgd, worden getranscribeerd door Loras College en NICC.

Semestercursussen tussen de twee instellingen moeten gelijk zijn aan twaalf (12) studiepunten of meer om een voltijdse status te verzekeren. Studenten moeten zich inschrijven en het equivalent van twaalf studiepunten invullen of riskeren met terugwerkende kracht aanpassingen aan hun studiefinanciering. Studenten worden via het Loras Registrar's Office geregistreerd voor hun NICC-verpleegkunde. NICC-cursussen worden getranscribeerd als een Loras-cursus, met eindcijfers gerapporteerd en berekend in de Loras GPA. Cross-geregistreerde cursussen vereisen dat studenten het beleid en de procedures volgen die horen bij de instelling die de cursussen beheert (NICC in dit geval).

Over de school

Vragen