Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Invoering

We leiden en trainen de volgende generatie zorgprofessionals en wetenschappers die onze trotse erfenis van innovatieve en levensreddende gezondheidszorg en baanbrekend medisch onderzoek zullen voortzetten. Als een van de slechts honderdveertig academische medische centra (AMC) in het land, is LSU Health Shreveport een gerespecteerde schat in een gemeenschap die tientallen jaren heeft gevochten voor de oprichting ervan.

Onze primaire academische ziekenhuizen bevinden zich in Shreveport en Monroe en worden beheerd door de Ochsner LSU Health Shreveport. Andere onderwijssites zijn onder meer het Overton Brooks VA Medical Center, Shriner's Hospital for Children, Willis-Knighton Medical Center, CHRISTUS Health en Rapides Medical Center.

De primaire missie van Louisiana State University Health Shreveport is LEREN, GENEZEN en ONTDEKKEN om het welzijn van de regio en daarbuiten te bevorderen. LSU Health Shreveport omvat de Schools of Medicine, Graduate Studies en Allied Health Professions in Shreveport.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Vragen