Keystone logo
University of London International Programmes Msc in de wereldwijde gezondheidsbeleid
University of London International Programmes

Msc in de wereldwijde gezondheidsbeleid

UK Online, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2023

GBP 13.000 / per year

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studeer voor een prestigieuze MSc in het wereldwijde gezondheidsbeleid door middel van afstandsonderwijs

Dit programma biedt u een diepgaand inzicht in de determinanten van gezondheid en de resultaten die de nationale grenzen overstijgen, en de beleidsmaatregelen die nodig is om de bescherming en bevordering van de gezondheid van de bevolking in een globaliserende wereld. Het is niveau programma 's werelds eerste Master's op de mondiale gezondheidsbeleid door de afstand en online leren.

Het programma is gericht op studenten en professionals uit achtergronden zowel de gezondheid als niet-gezondheid die op zoek zijn naar meer informatie over het milieubeleid in verband met vraagstukken van de wereldwijde gezondheid te begrijpen. Het zal van waarde zijn in het bijzonder voor degenen die kunnen worden op zoek naar posities met betrekking tot kwesties van mondiaal gezondheidsbeleid in nationale, regionale of mondiale gezondheidsorganisaties, gezondheidsgerelateerde onderzoeksinstellingen, niet-gouvernementele organisaties en particuliere adviesbureaus aannemen.

Afzonderlijke modules

Het bestuderen van afzonderlijke modules op een stand-alone basis is een ideale optie als u wilt uw professionele kennis bij te werken of genieten van het programma. De vergoeding is £ 1.900 per module.

Programma doelstellingen

Tegen het einde van dit programma, zult u worden verwacht dat zij:

 • een solide basis in zich bezighouden met de wereldwijde gezondheidsbeleid verschillende theorieën en praktijken hebben vastgesteld
 • begrijpen de opkomende institutionele structuren en bestuurlijke mechanismen om mondiale gezondheidsproblemen aan te pakken
 • krijgen een goede waardering van relevante gezondheidsbeleid onderzoeksmethoden, zoals vergelijkende analyse en cross country learning
 • in staat zijn om deze analytische en methodologische vaardigheden toe te passen op de veelzijdige uitdagingen van de mondiale gezondheidsproblemen aan te pakken.

van toepassing zijn

Prestige

De London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is een toonaangevende postdoctorale instituut in Europa voor de volksgezondheid, de algehele gezondheid en de tropische geneeskunde. De school won de Gates Award for Global Health in 2009 (ter waarde van $ 1 miljoen euro), en werd de eerste academische instelling en de eerste Britse organisatie die de prijs wint.

Het werd gekroond tot 'University of the Year' in de Times Higher Education Awards 2016 voor zijn 'buitengewone' reactie op de Ebola crisis.

uitstekende ondersteuning

De kern modules van dit programma worden voornamelijk online geleverd via LSHTM Virtual Learning Environment, Moodle, die dictaten en dia's, activiteiten, discussieforums en links bevat alle benodigdheden en een aantal aanbevolen lectuur via LSHTM's online bibliotheek. Tutorial ondersteuning is beschikbaar via Moodle, waar je ook met medestudenten kunnen communiceren. Je hebt ook toegang tot online bronnen bibliotheek via de London School of Hygiene & Tropical Medicine en de Universiteit van Londen's Senate House bibliotheken.

Late aanvraagkosten

Aanvragers die steunaanvragen die op of na 1 juni 2017 in te dienen zullen worden verplicht om een ​​eenmalige vergoeding van £ 100 op het moment van indiening, die zal worden afgetrokken van het saldo van de vergoedingen te betalen bij inschrijving te betalen. Als de toepassing niet leidt tot registratie, zal de applicatie niet terugbetaald. Geen inschrijfgeld zal gelden voor op of vóór 31 mei 2017 ingediende aanvragen.

ib

Beurzen

London School of Hygiene & Tropical Medicine heeft een partnerschap met de Said Foundation, die beschikt over financieringsmogelijkheden Syrische, Libanese, Jordaanse en Palestijnse staatsburgers. Ontdek meer op onze financiering van uw pagina Studie.

Structuur en syllabus

MSc: ofwel 9 modules (4 verplichte kern en keuzevakken 5) en het verslag Project [GHM300] [PDF] OR12 modules (4 verplichte kern en 8 keuzevakken)

Academische vereisten

Een eerste of tweede klasse graad of het equivalent, van een universiteit of een andere instelling aanvaardbaar is voor de universiteit van Londen, in:

 • Ofwel een wetenschappelijk onderwerp, zoals: biologie, geneeskunde, verpleegkunde, of apotheek;
 • Of een sociaal-wetenschappelijk onderwerp, zoals: antropologie, demografie, Development Studies, Economie, Environmental Studies mensenrechten, geografie, internationale politiek, internationale betrekkingen, Law, Policy Studies, Politiek, Politieke wetenschappen, sociologie, of water en sanitaire voorzieningen.

Let op: wij accepteren de kwalificaties uit de hele wereld.

Meld je vandaag nog hier

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Gezondheidsbeheer en beleidsverklaring
  • Lisle, Verenigde Staten
 • Public Health en Health Promotion MSc online
  • Online
 • Doctoraat in de volksgezondheidswetenschappen met specialisatie in gezondheidsmanagement en -beleid
  • Louisville, Verenigde Staten