Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Bachelor of Science in diagnostische medische echografie - versneld algemeen traject
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Bachelor of Science in diagnostische medische echografie - versneld algemeen traject

Boston, Verenigde Staten

36 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 52.210 / per year

Op de campus

Invoering

Als echografist hebben de beelden die u vastlegt de kracht om levens te veranderen. Dit programma geeft je een sterke basis in abdominale, ob/gyn, borst-, pediatrische, musculoskeletale en vasculaire medische beeldvorming. Wanneer je afstudeert, ben je klaar voor je nieuwe carrière en assisteer je artsen bij het nauwkeurig opsporen en diagnosticeren van medische aandoeningen.

Gedurende het versnelde tijdsbestek van 36 opeenvolgende maanden, krijg je de kans om samen te werken met professionele experts door klinische ervaringen in prestigieuze medische faciliteiten in de regio New England. Het jaarrond programma geeft je het voordeel van een meeslepende opleiding en bereidt je sneller voor op je carrière. Wanneer u afstudeert, komt u in aanmerking voor nationale registratie door de American Registry of Diagnostic Medical Sonography (ARDMS). En je bent volledig voorbereid om te groeien als leider in de gezondheidszorg.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen