Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Bachelor of Science in gezondheidsinformatiemanagement en -technologie
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Bachelor of Science in gezondheidsinformatiemanagement en -technologie

Boston, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 37.620 / per year

Op de campus

Invoering

Stel je voor dat je gedurfde ideeën nastreeft, aangedreven door inzicht in gezondheidszorggegevens, programmering en management, om de zorg die aan patiënten wordt geleverd te veranderen. Als je droomt van een carrière in het beheer van gezondheidsinformatie, ga dan aan de slag met dit vierjarige, voltijdse programma op de campus van Boston.

Naast het leren van de fundamentele principes van gezondheidsgegevens en databasestructuren, oefen je met het ontwerpen van applicaties en werk je samen met studenten die verwante, maar toch verschillende disciplines studeren om problemen op te lossen en je voor te bereiden op kansen die bestaan in de echte wereld, waar samenwerking de sleutel is.

Het programma behandelt ook gegevensbeveiliging en privacy, essentiële onderwerpen voor professionals die met gevoelige medische informatie werken. Afgestudeerden zullen bereid zijn gegevens te gebruiken om besluitvorming in gezondheidszorgpraktijken en andere omgevingen mogelijk te maken en te ondersteunen.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen