Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Doctor in de fysiotherapie
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Doctor in de fysiotherapie

Worcester, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.100 / per year

Op de campus

Invoering

Als fysiotherapeut heb je de kracht om de gezondheid en het welzijn van mensen gedurende hun hele leven te verbeteren. Dit programma bouwt voort op je bachelordiploma om je te helpen de geavanceerde kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de hedendaagse fysiotherapiepraktijk.

In dit voltijdse, driejarige doctoraatsprogramma zul je een uitdagende studie volgen die is ontworpen om je voor te bereiden op het diagnosticeren en behandelen van een grote verscheidenheid aan patiënten, het beoordelen van hun resultaten en het leveren van bewijs van effectiviteit. Je krijgt de kans om met echte patiënten te werken in ons on-campus Balance, Movement en Wellness Center en praktijkervaring op te doen door middel van een breed scala aan klinische ervaringen, zowel op als buiten de campus.

Wanneer je afstudeert, kom je in aanmerking voor het PT-licentie-examen en begin je je lonende carrière in verschillende rollen in de praktijk, patiënteneducatie, onderzoek, beleid en belangenbehartiging als fysiotherapeut.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen