Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Invoering

Mayo Clinic College of Medicine and Science transformeert de gezondheidszorg voor zowel patiënten als de samenleving door excellentie in onderwijs, ontdekking, innovatie, teamwerk en leiderschap.

De missie van het college is het opleiden en inspireren van een divers personeelsbestand van zorgverleners, artsen en wetenschappers door middel van excellentie in medisch onderwijs, onderzoek en klinische zorg; Het menselijk lijden verlichten door medelevende en cultureel gevoelige zorg te bieden; Verbeter de biomedische wetenschappen door ontdekking en innovatie, en bevorder het nationale gezondheidszorgsysteem door middel van bevolkingswetenschap en leiderschap.

Sinds Mayo Clinic meer dan 150 jaar geleden werd opgericht, is het ons doel om uitstekende zorg te bieden aan onze patiënten en superieure educatieve programma's aan te bieden die het succes van de volgende generatie medische, wetenschappelijke en aanverwante gezondheidswerkers verzekeren.

In feite komt zelfs onze naam - Mayo Clinic - van dit idee. Vanaf het begin nodigden Dr. William Worrall Mayo en zijn zonen, Dr. William J. Mayo en Dr. Charles H. Mayo artsen en studenten uit om Rochester, Minnesota te bezoeken en meer te weten te komen over hun innovatieve medische en chirurgische praktijk. Bezoekers die kwamen observeren, noemden het bijwonen van de "Mayos-kliniek".

Tegelijkertijd waren de gebroeders Mayo en hun collega's vooraanstaande geleerden die de wereld rondreisden om van anderen te leren en de laatste medische ontwikkelingen terug te brengen om in hun eigen praktijk op te nemen. Naarmate de geïntegreerde medische praktijk van Mayo Clinic groeide, bleef het belang van onderwijs centraal staan.

Locaties

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Vragen