Keystone logo
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Invoering

Bij het College of Medical and Dental Sciences geven we vorm aan de toekomst van gezondheid en geneeskunde door het aanbieden van innovatief onderwijs en uitzonderlijk onderzoek, geleverd door toonaangevende academici en ondersteund door een breed scala aan toegewijde en goed presterende Professional Services-medewerkers.

Al meer dan een eeuw streeft de University of Birmingham naar het nastreven en delen van kennis door middel van uitstekend onderwijs en toonaangevend onderzoek. Wij zijn de originele 'redbrick' University, onderdeel van de prestigieuze Russell Group; onze bloeiende studentenpopulatie geniet van een breed scala aan cursussen en uitzonderlijke campus- en onderzoeksfaciliteiten.

De 10 Nobelprijswinnaars die we tot onze medewerkers en alumni rekenen, hebben bijgedragen aan enkele van de grootste ontdekkingen van de wetenschap, waaronder de laatste tijd het Higgs-boson en de zwaartekrachtgolven. Ons onderzoek biedt innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd in onze stad, onze regio en over de hele wereld. We stimuleren en stimuleren mensen om ideeën om te zetten in realiteit en om belangrijke dingen te laten gebeuren.

Locaties

  • Birmingham

    College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

    Vragen