Keystone logo
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences MSc in tandheelkundige materiaalkunde
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

MSc in tandheelkundige materiaalkunde

Birmingham, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

GBP 29.340 / per year *

Op de campus

* voor internationale studenten I £10.530 voor Britse studenten

Invoering

Dit programma biedt een basis in belangrijke materiaalwetenschappelijke principes en trainingsvaardigheden voor succesvol onderzoek en publicatie en voor de ontwikkeling van de volgende generatie materialen en processen.

Er zijn maar weinig aspecten van de tandheelkunde die niet afhankelijk zijn van materialen en de wetenschap van tandheelkundige materialen is misschien wel het belangrijkste onderwerp dat een tandarts, tandartsassistent of tandheelkundig onderzoeker zou moeten leren. De markt voor tandheelkundige materialen ontwikkelt zich ook snel en kent een snelle wisseling van producten. Verdere scholing op het gebied van tandheelkundige materiaalkunde zal de dagelijkse klinische praktijk ten goede komen en een succesvolle afronding van dit programma zal de inzetbaarheid in de tandheelkundige praktijk vergroten en de kans op postdoctoraal onderzoek vergroten.

Het eenjarige voltijdse (en tweejarige deeltijdse) masterprogramma verwelkomt studenten met verschillende achtergronden, van klinische beoefenaars en tandtechnici die het vak moeten doceren tot mensen die een carrière in een gerelateerd onderzoeksgebied nastreven, of ze nu een klinische of niet-klinische vooropleiding hebben genoten en of ze nu uit het Verenigd Koninkrijk of het buitenland komen.

Waarom deze cursus studeren?

  • Onderwijs van wereldtoppers op relevante klinische en wetenschappelijke gebieden.
  • Een speciaal gebouwd, geïntegreerd Birmingham Dental Hospital en School of Dentistry (de eerste die in bijna 40 jaar in het Verenigd Koninkrijk is gebouwd), ontworpen om onderzoeksfaciliteiten van wereldklasse en een moderne leeromgeving voor meer dan 600 studenten en stagiairs te bieden.
  • Training in fundamentele aspecten van de biologische interactie van materialen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen