Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Invoering

Bij HCA Healthcare worden we gedreven door één enkele missie: bovenal zijn we toegewijd aan de zorg en verbetering van het menselijk leven.

HCA Healthcare zet zich in om mensen morgen gezonder te maken. Als een van de grootste aanbieders van gezondheidszorg in het land, bestaat HCA Healthcare uit meer dan 180 ziekenhuizen en 2.000+ zorglocaties in 21 staten en het Verenigd Koninkrijk.

Behalve ziekenhuizen omvatten zorgcentra onder meer chirurgiecentra, vrijstaande eerste hulp, spoedeisende zorgcentra, diagnostische en beeldvormende centra, inloopklinieken en artsenklinieken.

Veel dingen onderscheiden HCA Healthcare van andere zorgorganisaties; Maar in onze kern zijn onze mensen onze grootste kracht.

Dagelijks gaan ongeveer 280.000 collega's aan de slag met een collectieve focus: onze patiënten. Onze focus heeft een positieve invloed op de zorgbeleving aan het bed en daarbuiten.

Als lerend gezondheidssysteem analyseert HCA Healthcare jaarlijks gegevens van ongeveer 35 miljoen ontmoetingen met patiënten. Deze gegevens helpen bij het ontwikkelen van technologieën en best practices die de patiëntenzorg verbeteren. We delen onze lessen ook met de bredere gezondheidszorggemeenschap en overheidsinstanties om de zorg overal te verbeteren.

We zijn trots op de impact die we hebben in onze gemeenschappen door middel van werkgelegenheid, investeringen en donaties aan goede doelen.

In 2019 hebben we $ 4,2 miljard uitgegeven aan kapitaalinvesteringen in grond, gebouwen en uitrusting. Bovendien betaalt HCA Healthcare aanzienlijke belastingen die gemeenschappen helpen nieuw leven in te blazen.

We boden ook liefdadigheidszorg, onverzekerde kortingen en andere niet-gecompenseerde zorg tegen een geschatte kostprijs van $ 3,7 miljard in 2019.

Bij HCA Healthcare zijn we enthousiast over de toekomst van de geneeskunde. Wij geloven dat we in een unieke positie verkeren om een leidende rol te spelen in de transformatie van zorg.

Locaties

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Vragen