Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Invoering

MGH Institute of Health Professions is een innovatieve, interprofessionele graduate school in Boston die toonaangevende gezondheidswerkers voorbereidt op genetische counseling, communicatiewetenschappen en aandoeningen, gezondheidsberoepen, verpleegkunde, ergotherapie, fysiotherapie, Physician Assistant Studies, revalidatiewetenschappen. Het biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor docenten en studenten om te leren en samen te werken met deskundige beoefenaars in verschillende ziekenhuis-, klinische, educatieve en gemeenschapsomgevingen.

Door klassikaal leren te integreren met onderzoek en klinische ervaring, verleent het instituut doctoraats- en masterdiploma's, kent het certificaten van geavanceerde studie toe en biedt het permanente educatie aan voor praktiserende professionals, evenals aan baccalaureaat opgeleide personen die vanuit een ander vakgebied de gezondheidszorg binnenkomen.

Het MGH Institute, geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE), heeft meer dan 1.500 voltijd- en deeltijdstudenten.

De IHP is het enige filiaal dat diploma's verleent in Partners HealthCare, de grootste zorgverlener van New England, opgericht door Massachusetts General Hospital en Brigham and Women's Hospital, inclusief Spaulding Rehabilitation Hospital, Newton-Wellesley Hospital en North Shore Medical Center. Deze aansluiting biedt studenten ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en samen te werken met deskundige beoefenaars in verschillende ziekenhuis-, klinische en gemeenschapsomgevingen.

Het MGH Institute is van mening dat kennis begint met ontdekking door onderzoek. De faculteit van het instituut houdt zich bezig met origineel klinisch onderzoek - veel daarvan in samenwerkingsverband en interprofessioneel - om uiteindelijk de preventie, diagnose en behandeling van menselijke aandoeningen en handicaps te verbeteren.

Alle academische programma's promoten interprofessioneel teamwerk via de unieke IMPACT Practice-module van de school en bieden persoonlijke aandacht in een rigoureuze, samenwerkende leeromgeving die wordt aangedreven door de professionele expertise en wetenschappelijke prestaties van onze faculteit. De academische ervaring wordt verder verrijkt door de diversiteit van de achtergronden en levenservaringen van onze studenten.

Of je nu net klaar bent met studeren, van baan verandert of een praktiserend clinicus bent die vooruit wil in je carrière, het MGH Institute heeft een diploma- of certificaatprogramma dat bij je past.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Vragen