Keystone logo
Michigan State University College of Veterinary Medicine Master of Science in grote dieren
Michigan State University College of Veterinary Medicine

Master of Science in grote dieren

East Lansing, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Invoering

Ons residentieprogramma biedt gespecialiseerde training in een omgeving die wetenschap, ervaring en communicatie waardeert. Programma's zijn afgestemd op de specifieke doelen van de bewoner en door de raad van bestuur gecertificeerde faculteit houdt toezicht op en werkt samen met bewoners om hen voor te bereiden op speciale bestuursexamens.

In alle specialismen ontwikkelen bewoners klinische expertise, doen ze leservaring op, ontwikkelen ze vaardigheden in onderzoeksmethodologie en voldoen ze aan de vereisten voor een Master of Science Degree. Tijdens klinische rotaties nemen bewoners samen met docenten- en diergeneeskundige studenten deel aan de diagnose, preventie en behandeling van dierziekten.

We hebben twee residency-programma's, Large Animal Surgery en Large Animal Medicine. Residency-programma's worden doorgaans in drie jaar afgerond. We bieden ook stages van een jaar aan.

Selectie voor het programma is gebaseerd op professionele prestaties, academische staat van dienst en communicatieve vaardigheden. Beoordeling is gebaseerd op aanbevelingsbrieven, communicatie met vorige werkgevers, transcripties en interviews.

Over de school

Vragen