
BSc in
BS in voeding en voedingswetenschappen Middle Tennessee State University

Invoering
Iedereen moet eten, maar kent iedereen de meest kosteneffectieve, smakelijke en gezonde manier om dat te doen? De major Nutrition and Food Science in het Department of Human Sciences van MTSU is bedoeld om studenten op te leiden om de wetenschap van menselijke voeding en de kunst en vaardigheden van voedselbereiding toe te passen om de gezondheid van hun klanten te verbeteren. De major biedt drie opties:
Diëtetiek
Deze optie is een geaccrediteerd Didactisch Programma in Diëtetiek, de eerste stap die nodig is om een geregistreerde diëtist te worden. Het programma van MTSU is geaccrediteerd door de Accreditation Council for Education in Nutrition and Dietetics (ACEND).
Voedselindustrie
Deze optie bereidt studenten voor om te werken voor voedselverwerkers, overheidsinstanties en niet-gouvernementele organisaties, of om afgestudeerde studies in voedingswetenschappen te volgen.
Voeding en Welzijn
Met het toegenomen bewustzijn van de rol die voeding heeft op welzijn, bereidt deze optie studenten voor om met mensen van alle leeftijden, culturen en economische middelen in individuele en groepsomgevingen te werken om voedingsmiddelen te selecteren die een gezond lichaamsgewicht en adequate voeding gedurende hun hele leven zullen bevorderen cycli.
toelatingen
Programma collegegeld
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.