Keystone logo
Midwest College Of Oriental Medicine Acupunctuurprogramma
Midwest College Of Oriental Medicine

Acupunctuurprogramma

Online USA

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het acupunctuurprogramma combineert goed geplande academische cursussen met brede klinische ervaringen, wat leidt tot een acupunctuurcertificaat op masterniveau. Het vaste rooster geeft studenten een duidelijk pad naar hun onderwijsdoelen en zorgt ervoor dat aan alle eisen wordt voldaan om de Nationale Examens af te leggen.

Voor aankomende studenten die zich willen concentreren op de praktijk van acupunctuur, kunnen afgestudeerden van dit programma met succes veel pijngerelateerde syndromen en revalidatiecondities behandelen. Studenten van dit programma leren zowel op meridiaan gebaseerde als op Zang Fu gebaseerde behandelingsstijlen en ook elektro-acupunctuur. Tui Na (Chinese massage) en andere modaliteiten van de Chinese geneeskunde worden als aanvullende technieken onderwezen. Afgestudeerden van dit programma die slagen voor de vereiste examencommissies, komen in aanmerking voor licentieverlening in Illinois en Wisconsin.

Het onderwijs richt zich op het "Zang Fu" -systeem van fysiologie, pathologie, diagnose en behandelstrategie. Traditionele pols- en tongdiagnose helpen de afgestudeerde bij het opstellen van een uitgebreid behandelplan. In China is dit de stijl die tegenwoordig wordt onderwezen aan de universiteiten van Chinese geneeskunde en wordt beoefend in hun aangesloten academische ziekenhuizen.

Over de school

Vragen