Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Invoering

Bereik je potentieel bij Manchester Met - een ambitieuze universiteit met een trotse geschiedenis

Manchester Met is gelegen in het centrum van Manchester, een opwindende en levendige stad vol musea, galerieën, theaters en muziekpodia. Het heeft een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1824 en heeft een diverse internationale bevolking uit meer dan 100 verschillende landen.

De universiteit ondergaat een investeringsprogramma van £ 400 miljoen om haar onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te verbeteren. Er is recent geïnvesteerd in hun Grosvenor-gebouw, School of Digital Arts, Institute of Sport en het Dalton-gebouw, een herontwikkeling van hun Faculty of Science and Engineering.

Manchester Met zet zich ook in voor het erkennen van goed presterende internationale studenten en biedt een uitgebreid scala aan beurzen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Campusfuncties

Manchester Met heeft indrukwekkende collegezalen, seminarruimtes en studiezones met de nieuwste technologie en specialistische apparatuur. Het is ook de thuisbasis van PrintCity, een innovatiecentrum voor 3D-printen, en heeft een ongelooflijke 24-uursbibliotheek met meer dan een miljoen boeken, tijdschriften en e-bronnen*.

*Academisch jaar 2020-21

Er is ook een scala aan IT- en mediafaciliteiten beschikbaar, waaronder multimediatechnologie en hoogwaardige laboratoria.

Sport

Manchester is de thuisbasis van enkele van de grootste namen in de sport, en dit heeft Manchester Met geïnspireerd om studenten een breed scala aan sportactiviteiten aan te bieden. Van welke sport of activiteit je ook houdt of wilt proberen, je vindt wat je nodig hebt.

Onderzoek

Negentig procent van de onderzoeksimpact van de universiteit is 'wereldleidend' of 'internationaal excellent'**, wat getuigt van de kwaliteit van het onderzoek dat wordt uitgevoerd. Kom meer te weten over de omvang, diepgang en ambitie van hun werk en hoe ze een wereldwijde impact hebben door hun website te bezoeken. **REF 2021

Ondersteuning voor studenten

Manchester Met heeft zeer ervaren medewerkers die loopbaanadvies en gratis Engelstalige ondersteuning bieden. Ze hebben ook een speciaal International Office om ervoor te zorgen dat internationale studenten alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen.

Elke student aan de universiteit is ook automatisch lid van de Students' Union, die bestaat om ervoor te zorgen dat studenten de beste ervaring hebben tijdens hun studie.

    Locaties

    • Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

    Vragen