Keystone logo
National University of Ireland Galway College of Science and Engineering M.Sc. biomedische engineering
National University of Ireland Galway College of Science and Engineering

M.Sc. biomedische engineering

Galway, Ierland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6.800 / per year *

Op de campus

* - EU-Fee, 13.750 EUR Niet-EU-Fee

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Grote uitdagingen aangepakt door dit programma:

  • Voor de gezondheid en de kwaliteit van het leven is een van de meest kritieke uitdagingen voor de mensheid.
  • De uitdaging is des te groter als gevolg van een snel groeiende en snel vergrijzende wereldbevolking die nu groter dan 7 miljard.
  • Biomedische technologie lost deze problemen rechtstreeks, met de ingenieurs innoveren, analyseren, ontwerpen en produceren van nieuwe medische implantaten, apparaten en therapieën voor de behandeling van ziekten, verwondingen en voorwaarden van het menselijk lichaam, om de gezondheid te herstellen en verbeteren van de kwaliteit van het leven.
  • CNN geeft biomedische engineering als No. 1 in de "Best Jobs in Amerika" 2013.

Doelstellingen van het programma & doel

De doelstelling van het programma is om afgestudeerden met een solide basis in techniek fundamentals (analyse, ontwerp en het oplossen van problemen) te genereren, maar die ook de multi-disciplinaire breedte dat de kennis van de menselijke biologie en klinische behoeften en toepassingen, om te kunnen voorzien van maken een onmiddellijke impact in het veld op het afstuderen, zowel in de academische onderzoek of medische technologie-industrie domeinen. Uiteindelijk is het programma gericht op de toekomstige leiders van de nationale en internationale medische technologie-industrie te genereren, en van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs in de biomedische technologie.

Wat is er speciaal aan CoEI / NUIG op dit gebied:

NUI Galway een pionier in de ontwikkeling van onderwijsprogramma's in Biomedical Engineering in Ierland, de introductie van de eerste bachelor van het land graad in Biomedical Engineering in 1998, dat was de eerste professionele erkenning van Ingenieurs Ierland in 2004 te bereiken, en op graduate niveau met de Structured promotietraject in Biomedical Engineering en Regenerative Medicine (BMERM) in 2011.

NUI Galway is geweest in de voorhoede van onderzoek van wereldklasse in de biomedische technologie voor meer dan 20 jaar en is een pionier in multidisciplinair onderzoek in de biomedische techniek en wetenschap, met de oprichting van het Nationaal Centrum voor Biomedische Wetenschappen (NCBES) in 1999, en tot de dag van vandaag met de aankondiging van NUI Galway als de centrale instelling in een nieuw Science Foundation Ierland gefinancierd Centrum voor Onderzoek in Medical Devices (Curam).

NUI Galway heeft een zeer nauwe en diepe relatie met de medische industrie lokaal, nationaal en internationaal, op vele niveaus, van de industrie bezoeken, gastcolleges en stages van studenten, tot grote samenwerkingsverbanden voor onderzoek.

Veel van onze ingenieurs nu bezetten senior management en technische functies in de medische industrie in binnen- en buitenland.

Programma Structuur

90 ECTS-programma Een volledige jaar duurden, begin september en afwerking augustus bestaat uit: - Fundamenteel onderwezen modules (20 ECTS) - Geavanceerde onderwezen modules (40 ECTS) - Onderzoek / Industrie Project (30 ECTS).

Programma-inhoud

Sample modules: - Advanced Eindige Elementen Methoden - Advanced Computational Biomechanica - Geavanceerde Biomaterialen - Mechanobiology - Bioinstrumentation Design - Medische en chirurgische praktijk - Stem Cells en Gentherapie - Translational Medicine - Polymer Engineering - Advanced Engineering Statistieken - Systemen Betrouwbaarheid - Lean Systems - Research Methods voor Ingenieurs - Financieel Management - Regulatory Affairs en Case Studies - Technologie, Innovatie en Ondernemerschap

Gelegenheid voor aantal Industrial & Research stages:

Studenten in dit programma krijgen de kans om een ​​aanvraag voor een eenjarige post-afstudeerstage in ofwel een aanverwante industrie of onderzoeksgroep in Ierland hebben.

Beurzen

Een aantal beurzen worden ter beschikking gesteld door het College of Engineering en Informatica aan niet-EU-studenten ingeschreven in de volgende MSc-programma's. Elke beurs zal worden gewaardeerd op € 2.500 en wordt toegekend aan succesvolle kandidaten op basis van de indiening van een motivatiebrief en CV naar het college. Een aantal van de industrie gesponsorde beurzen zal ook beschikbaar zijn, elk ter waarde van € 2.500.

Toelatingseisen:

De toegang tot het programma staat open voor personen die een tweede klasse eert, eerstegraads, Level 8 graden in Biomedical Engineering of in een verwante discipline.

Hoe toe te passen

Aanvragen worden via de online gemaakt Postgraduate Applications Centre (PAC). De PAC-code voor dit programma is GYE24.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen