Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Invoering

De National University of Natural Medicine ( NUNM ) is de oudste geaccrediteerde natuurgeneeskundige medische universiteit in Noord-Amerika en een leider op het gebied van natuurgeneeskunde en wetenschappelijk onderbouwd onderzoek. Als een van de meest gerespecteerde universiteiten voor natuurgeneeskunde ter wereld, wordt onze deelname aan internationaal medisch onderwijs en onderzoek routinematig gevraagd. Wij geloven in de genezende kracht van de natuur en dat eten een medicijn is.

De National University of Natural Medicine biedt een hechte, inspirerende leeromgeving en een vitale, baanbrekende onderzoeksgemeenschap die onze klaslokalen, gezondheidscentra en daarbuiten omvat. Onze dynamische campus biedt al onze studenten de mogelijkheid om agenten van verandering in de wereld van gezondheid te worden. U kunt op de grens staan van nieuwe manieren om naar voeding, geestelijke gezondheid en meer te kijken. Als geneeskundestudent werk je met verschillende patiëntenpopulaties in onze gemeenschapsklinieken en waardeer je verschillende praktijkomgevingen. Onze gezondheidscentra en het veelgeprezen Helfgott Research Institute zullen centraal staan in uw cursussen. Bij de National University of Natural Medicine alles om onderwijs, onderzoek en service ― het is wat onze studenten willen en patiënten nodig hebben.

Onze studenten zijn gepassioneerde, hoge presteerders die stappen ondernemen om de wereld een betere plek te maken met behulp van natuurlijke geneeskunde.

Onze uitzonderlijke programma's in natuurgeneeskundige geneeskunde, klassieke Chinese geneeskunde, onderzoek naar integratieve geneeskunde, wereldwijde gezondheid en voeding combineren oude geneeswijzen met moderne, op onderzoek gebaseerde wetenschap. Er is veel vraag naar onze afgestudeerden ― een groot aantal Amerikaanse consumenten in de gezondheidszorg zoeken preventieve, niet-invasieve en hoogwaardige natuurlijke gezondheidszorg.

Locaties

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Vragen