
MSc in
MEESTER IN DE WETENSCHAP National University of Natural Medicine

Beurzen
Invoering
Er is een toenemende vraag naar voedingsprofessionals die begrijpen hoe voeding een krachtig hulpmiddel kan zijn om ziekten te behandelen en het welzijn te vergroten. In de VS zijn veel van deze groeiende groep professionals voedingsdeskundigen. Als clinici, gezondheidscoaches, adviseurs en opvoeders hebben voedingsdeskundigen een systeembenadering van voedsel en gezondheid.
Voedingsdeskundigen werken een-op-een met patiënten en gebruiken een dieet om chronische aandoeningen zoals auto-immuunziekten en diabetes te beïnvloeden. Voeding is echter een veld in ontwikkeling. Voedingsprofessionals werken ook aan het verbeteren van de gezondheid van voedselsystemen, het opzetten van voedingseducatieprogramma's, het ontwikkelen van regeneratieve landbouwpraktijken en het ontwikkelen van therapeutische menu's. Wat hun loopbaan ook is, voedingsdeskundigen hebben een gemeenschappelijk doel: mensen helpen hun weg naar een betere gezondheid te vinden met volledige voeding.
Door de wetenschap achter de meest fundamentele bouwstenen van ons dieet te begrijpen, hebben voedingsdeskundigen de kracht om chronische ziekten en welzijn voor individuen en gemeenschappen aan te pakken.
Ons curriculum verbreedt de lens op voeding om studenten een genuanceerder perspectief te geven op eten en gezondheid. Met een curriculum dat zich richt op vier sleutelgebieden, stellen we onze afgestudeerden in staat om elke patiënt en gemeenschap op een echt holistische manier te bekijken.
Klinische voeding. Leer de complexe interacties die voedingsstoffen en fytochemicaliën spelen in het menselijk lichaam. Evalueer opkomend voedingsonderzoek zorgvuldig.
Communautaire voeding. Leer meer over voeding op basis van de bevolking en determinanten van gezondheid, zoals toegang tot voedsel, onderwijs en beleid. Onderzoek ook economische, culturele en sociale invloeden op voeding.
Culinaire voeding. Leer de principes en toepassing van voedselbereiding in de leskeuken. Ontwikkel recepten en menu's om de gezondheid te ondersteunen.
Milieuvoeding. Leer het landschap van lokale en wereldwijde voedselsystemen kennen, met specifieke aandacht voor biologische en duurzame praktijken. Onderzoek de relatie tussen voedselproductie en -gebruik na van begin tot eind, rekening houdend met ecologische, sociale en economische facilitatoren en belemmeringen voor het ontwerpen van gezonde gemeenschappen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Master in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag
- University of Helsinki, Finland
Ph.D. in Life and Health Sciences
- Camerino, Italië
Master of Science in Nutrition Education
- Washington, Verenigde Staten