Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Invoering

New England College Of Optometry ( NECO ) is een optometrieschool die de volgende generatie NECO , opvoeders en innovators voorbereidt door middel van een rigoureus curriculum en uitgebreide klinische ervaringen. New England College Of Optometry studeert medelevende en bekwame optometristen af die bereid zijn om in verschillende omgevingen te oefenen.

Aan het New England College Of Optometry leiden we studenten op voor een loopbaan in oogzorg, onderzoek en onderwijs. We dagen studenten uit om creatief na te denken over visie en zicht en bij te dragen aan de toekomst van het vakgebied.

Als onafhankelijke optometrieschool richt het New England College Of Optometry zich alleen op optometrieonderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. We schrijven studenten in uit 34 staten en 8 landen. Onze locatie in Boston biedt toegang tot een rijk innovatief en actief hoger onderwijs en de gezondheidszorggemeenschap in de regio. We zijn op zoek naar behendige, toegewijde mensen om zich bij onze gemeenschap aan te sluiten om onze optometrische opleidingen en ervaringsprogramma's voor patiëntenzorg van wereldklasse te ondersteunen.

Locaties

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Vragen