Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Sport- en bewegingswetenschap BSc Honours
Newcastle University Undergraduate programs

Sport- en bewegingswetenschap BSc Honours

Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 25.200 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 9.250 - thuisstudenten

Invoering

Deze opleiding Sport- en bewegingswetenschap bereidt je voor op een lonende carrière in de voorhoede van deze veelgevraagde sector.

Deze driejarige opleiding Sport- en bewegingswetenschappen zal je diepgaande kennis van het onderwerp ontwikkelen. Je bouwt een stevige basis van kennis op in de belangrijkste disciplines van het gebied, namelijk fysiologie, voeding, psychologie en biomechanica, en studeert af, klaar om een uitdagende rol op je te nemen in een industrie met een grote vraag naar afgestudeerden.

Uw leerproces wordt verzorgd door onze deskundige medewerkers, samen met branchepartners en toegepaste beoefenaars. U kunt er zeker van zijn dat uw opleiding zich op het snijvlak van sport- en bewegingswetenschap bevindt.

Je krijgt de kans om samen te werken met atleten van Newcastle Falcons en Newcastle Eagles, topsporters in de teams van Newcastle Universityen in de gemeenschap met Newcastle United. Hierdoor doe je praktijkervaring op met het werken in de sport- en bewegingswetenschap.

Je wordt een zelfverzekerde sport- en bewegingsprofessional met een grondige basis in de grondbeginselen van het onderwerp.

In het buitenland studeren

Ervaar het leven in een ander land door ervoor te kiezen om in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie. Je wordt aangemoedigd om leuke en uitdagende ervaringen te omarmen, contacten te leggen met nieuwe gemeenschappen en af te studeren als een wereldwijd bewuste professional, klaar voor je toekomst.

Je kunt ervoor kiezen om maximaal een jaar te studeren aan een partnerinstelling in het buitenland. Als je ervoor kiest om in het buitenland te studeren, wordt je diploma met een jaar verlengd.

Stage

Maak je carrière klaar met stage en vertrek als een zelfverzekerde professional in jouw vakgebied. U kunt zich aanmelden om 9 tot 12 maanden in elke organisatie ter wereld te werken en universitaire ondersteuning te krijgen van ons toegewijde team om uw droomplaatsing veilig te stellen. Stages vinden plaats tussen fase 2 en 3.

Je doet ervaring op uit de eerste hand door in de sector te werken, je kennis in de praktijk te brengen en je professionele expertise te ontwikkelen.

Als je ervoor kiest om stage te lopen, wordt je diploma met een jaar verlengd en uit je diplomatitel blijkt dat je het stagejaar hebt behaald. Als je een jaar in het buitenland studeert, is een stage niet mogelijk. Plaatsingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ranglijsten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen