Keystone logo
National Holistic Institute

National Holistic Institute

National Holistic Institute

Invoering

National Holistic Institute ( NHI ) is een van de grootste, meest gerespecteerde scholen voor massagetherapie ter wereld. Als leiders in het veld zetten we ons in om de integriteit en positieve groei van het beroep van massagetherapie tot ver in de toekomst te ondersteunen.

Bij National Holistic Institute hebben we een missie om u te helpen werk te hebben waar u van houdt! We leven en ademen onze missie om mensen te helpen werk te hebben waar ze van houden, omdat we van harte geloven dat een goed opgeleide massagetherapeut je het vermogen geeft om je leven, carrière en gemeenschap te verbeteren op een manier die jou en de mensen om je heen zal maken gelukkiger en meer vervuld.

Bij het National Holistic Institute streven we ernaar om ons te onderscheiden van andere scholen door een cultuur en omgeving te creëren waarin alle studenten en medewerkers zich veilig voelen om zich uit te drukken, bij te dragen en te leren. Elke campus toont met trots de kernwaarden van ons instituut om ons eraan te herinneren waar we voor staan.

Locaties

 • Los Angeles

  Ventura Boulevard,10969, 91604, Los Angeles

  • West Valley

   West Valley, Verenigde Staten

   • Ontario

    Inland Empire Boulevard,2930, 91764, Ontario

    • Santa Ana

     Sandpointe Avenue,201 E, 92707, Santa Ana

     • Emeryville

      Doyle Street,5900, 94608, Emeryville

      Vragen