
BSc in
BSc in voedingswetenschappen North Central College

Invoering
Het Nutrition Science-programma is een didactisch programma in diëtetiek (DPD) dat bestaat uit 128 semesteruren cursussen met betrekking tot wetenschap, voedsel, voeding en diëtetiek.Het programma voor voedingswetenschap biedt een breed curriculum dat is verankerd in de vrije kunsten en is gewijd aan op bewijzen gebaseerde cursussen en een op relaties gerichte praktijk.De voedingswetenschapsgraad van North Central bereidt studenten voor op begeleide oefenprogramma's en loopbanen als geregistreerde diëtistenvoedingsdeskundigen (RDN's) of als beginnende professionals op gebieden die verband houden met gezondheidsbevordering, foodservice en de voedingsindustrie.Studenten die een bachelordiploma behalen, kunnen er ook voor kiezen om de major voedingswetenschappen te gebruiken om zich voor te bereiden op afgestudeerde voedingsprogramma's of andere graduate programma's in de gezondheidszorg of de wetenschap.De vraag naar voedingsprofessionals neemt in veel sectoren toe, naarmate het bewustzijn groeit van het belang van voeding en voeding voor gezondheid, welzijn en ziektepreventie bij de bredere bevolking.Het DPD-curriculum Nutrition Science biedt zowel informatief als ervaringsgericht leren met als doel kennis, vaardigheden en gedrag te ontwikkelen die belangrijk zijn in het snel veranderende gebied van menselijke voeding en diëtetiek.Meer in het algemeen integreert een North Central-opleiding loopbaanvoorbereiding met een rijke academische studie.Onze faculteit moedigt je aan om je kennis te verfijnen en toe te passen in een onderling verbonden wereld.Hier leer je zelfstandig te denken en globaal te werken om problemen op te lossen en persoonlijk en op het gebied van voeding en diëtetiek leiding te geven.
Waarom een opleiding voedingswetenschap volgen bij North Central College ?
Het Nutrition Science DPD-programma op North Central biedt:
- Minimaal 300 uur praktijkervaring om u te helpen:
- voedingsadvies geven
- gezondheidspromotiecampagnes ontwikkelen
- verken duurzame voedsel-/tuinpraktijken
- vaardigheden op het gebied van foodservicemanagement ontwikkelen
- competitief zijn bij het solliciteren naar banen of graduate school
- Competentiegerichte assessments die je voorbereiden op begeleide oefenprogramma's
- Mogelijkheden voor bacheloronderzoek
- Kleine klasgrootte met toegewijde betrokkenheid van de faculteit
Als je geïnteresseerd bent in eten, eten en voeding, is deze major misschien iets voor jou.Naarmate het publieke bewustzijn en de belangstelling voor menselijke voeding en gezondheid toenemen, groeit ook de behoefte aan voedingsdeskundigen.Het voedingswetenschappelijk programma op North Central bereidt je voor op deze eisen door geïntegreerde leerervaringen te bieden in en buiten het klaslokaal.Terwijl voedingsconcepten worden geïntroduceerd, wordt elke voedingsstudent aangemoedigd om na te denken over hun eigen houding ten opzichte van voedsel, voeding en gezondheid en vervolgens voedingsconcepten breder toe te passen op grotere populaties en meer diverse situaties.De nadruk in het programma ligt op het kritisch evalueren van de effectiviteit van voedingsinterventie, diëten en andere claims, het integreren van voedsel- en gezondheidssystemen en het werken met andere gezondheidswerkers voor een meer holistische benadering van gezondheid.Als dit je aanspreekt, dan biedt ons voedingsprogramma je de tools die je nodig hebt om met anderen samen te werken om voeding en gezondheid te verbeteren en een gediplomeerd diëtist na te streven.
Missie
Het North Central College Nutrition Science Didactic Program in Dietetics (DPD) bereidt onze diverse studenten voor om competente beoefenaars te worden die relatiegerichte voedingszorg leveren, in samenwerking met gezondheidswerkers.Dit voedingswetenschappenprogramma in diëtetiek (DPD) bereidt studenten voor om deel te nemen aan diëtetische stageprogramma's die leiden tot het in aanmerking komen voor het CDR-credentialing-examen en om geregistreerde diëtistenvoedingsdeskundigen (RDN's) te worden, terwijl toekomstige leiders worden ontwikkeld die zich inzetten voor een leven lang leren, evidence-based praktijk en de voortgang van het werkveld.